Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.04.2024 00:00 | PR články
PR článok

Miesto, ktoré žije mestom. Vaše nové bývanie

Rezidenčný projekt Green Corner na Račianskej ulici je ako stvorený pre ľudí, ktorým vyhovuje mestský životný štýl. Komfortné byty sú už predaji. 

Developerom projektu je spoločnosť ALLWA, člen investičnej skupiny Woodrock Impact Investing.

V centre Bratislavy už za niekoľko minút

Obľúbená lokalita pri známom Zváračáku je perfektne prepojená so všetkými časťami mesta – autom, mestskou dopravou, na bicykli aj pešo. Električkou sa do centra mesta dostanete za niekoľko minút. Vďaka bezproblémovej doprave ste v neustálom kontakte s kultúrnym, spoločenským aj športovým dianím v meste. Nestrácate čas na ceste do práce, za nákupmi či zábavou, všade sa dopravíte rýchlo a pohodlne.

Ďalšou prednosťou je komplexná občianska vybavenosť. Napríklad polikliniky Tehelná a Vajnorská máte v pešej dostupnosti. Ešte bližšie to budete mať k Športovému centru Pionierska, kam môžete chodiť do fitka, hrávať squash, cvičiť jogu alebo na tanečné kurzy. Gurmáni sa môžu tešiť na vyhľadávané reštaurácie a kaviarne, stačí spomenúť nedávno otvorenú reštauráciu Chernomorka pri Račianskom mýte alebo útulné bistro Háj na Račianskej ulici.

Otvoriť galériu

Živá kultúra aj co-working v Novej Cvernovke

Za pár minút sa dostanete aj ku kultúrnemu, kreatívnemu a komunitnému centru Nová Cvernovka, kde sa pravidelne konajú rôzne koncerty, festivaly, výstavy, prednášky, workshopy, zábavné a vzdelávacie kvízy a iné umelecké aktivity. Nová Cvernovka nie je len centrom živej kultúry, ale tiež ideálnym miestom pre co-working. Sídli tu 132 tvorivých ateliérov a kreatívnych štúdií. Na jednom mieste sa vzájomne inšpirujú freelanceri, malí podnikatelia, umelci či aktivisti z neziskových organizácií, ku ktorým sa môžete pridať aj vy.

Perspektívna lokalita vďaka Novému Istropolisu

Možnosti kultúrneho a voľnočasového využitia sa čoskoro ešte znásobia. Neďaleko vášho bývania vyrastie kultúrno-kongresové centrum Nový Istropolis s veľkorysým verejným priestorom a tromi novými námestiami. Vznikne tým moderné stredisko na spoločenské podujatia, veľké koncerty, divadelné predstavenia a trávenie voľného času. Celá lokalita nadobudne už v blízkej budúcnosti novú urbanistickú kvalitu, čo zvýši aj hodnotu vašich bytov v Green Corner.

Zeleň na budove aj v blízkom okolí

Green Corner sa pýši nielen skvelou polohou, ale aj nezameniteľnou architektúrou. Nápadná zelená fasáda a strecha dávajú budove charakteristický prírodný imidž, ktorý nie je možné prehliadnuť. Súčasťou projektu je aj vlastný zelený vnútroblok s oddychovou zónou, kde môžete v pohodlí relaxovať a utužovať susedské vzťahy. Nablízku máte aj dva mestské parky s množstvom zelene. Za 10 minút ste v parku na Ľudovom námestí a na skok je to aj k čerstvo zrevitalizovanému parku na Račianskom mýte. Green Corner je zhmotnením myšlienky, že moderné mestské bývanie a zeleň spolu tvoria jeden harmonický celok, ktorý zvyšuje kvalitu života.

Otvoriť galériu

Komfortné byty vo vyššom mestskom štandarde

Nový rezidenčný projekt ponúka 1,5-izbové, 2-izbové, 3-izbové aj 4-izbové byty, ktoré vynikajú skvelým pomerom medzi kvalitou a cenou. Vybavené budú veľkoplošnými oknami, bezpečnostnými protipožiarnymi vstupnými dverami, klimatizáciou, laminátovými podlahami EGGER s dekorom podľa vášho výberu, interiérovými bezpolodrážkovými dverami značky ERKADO, obkladmi a dlažbou talianskej značky Pastorelli so štýlovým dizajnom, ako aj kvalitnými batériami nemeckej značky Hansgrohe. Ak vlastníte elektromobil, môžete si ho dobiť priamo zo svojho parkovacieho miesta. Každé parkovacie státie v podzemnej garáži bude mať možnosť nabíjania elektromobilu a bude spĺňať najnovšie predpisy požiarnej ochrany, čo je v Bratislave raritou.

Otvoriť galériu

Green Corner je skvelou voľbou pre ľudí, ktorí nechcú len bývať v meste, ale tiež žiť s mestom. Naplno a bez obmedzení.

Viac na www.greencorner.sk.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Simona ukázala pozemok, kde bude stáť nový dom.
Foto
Krainová sa poriadne buchla po vrecku: Nová vila v EXOTIKE! Plánuje sa sťahovať?
Uniforma vojaka NATO (ilustračná foto)
V Česku sa schyľuje k veľkému cvičeniu: Kvantum techniky a stovky vojakov, o čo im ide?
Foto
Anastasiia má najväčšie líca na svete: Ľudia jej píšu odporné veci! Zarazí vás, čo plánuje
Estónsky politik Kristo Enn Vaga je milovníkom športu.
Foto
Estónsky politik sadol na bicykel a prešiel 1700 kilometrov: Silný odkaz, o čo mu išlo?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Hrozivé varovanie! Rusi hovoria o ničivej odvete: Tento krok Ukrajine a Západu neodpustia
Veronika Vágnerová
FotoVáš Tip
Misska Vágnerová miluje provokovať: Zahodila podprsenku a dala to na voľnobeh!
Marínu v Trogire
vlastní česká firma.
Dovolenkový raj bude opäť o niečo dostupnejší: ZSSK spustila sezónnu linku, plný je takmer celý vlak!
Slovensko – Poľsko ONLINE: Nastúpia aj posily z NHL! Kto bude kapitánom?
young girl drinking beer in light background. studio shot
Záchranka neďaleko Lučenca ratovala iba 5-ročné dieťa: Bolo opité! Zarazí vás, ako sa k alkoholu dostalo
Radioactivity sign in Chernobyl Outskirts 2019 closeup
Na Slovensku sa merala výška radiácie: Je naša krajina v bezpečí?
Premiér Veľkej Británie David Cameron
Británia neberie extrémistické skupiny na ľahkú váhu: Jasné vyhlásenie Camerona, ohrozujú mier!
Herečka si svoj slávnostný deň predstavovala celkom inak.
Váš Tip
Televízna sudkyňa Názlerová sa podelila so zvláštnym zážitkom: Cudzí ľudia jej dávajú takéto návrhy!