Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.05.2024 07:00 | Špeciálne projekty
Špeciálny projekt

Cestovanie autom bez stresu? Najobľúbenejšiu značku Slovákov si vďaka novej ponuke môžete dovoliť aj vy!

Leto sa pomaly ale isto blíži a s ním prichádza aj obdobie výletov a dovoleniek. Či už ste jednotlivec alebo rodina, na bezstarostné presúvanie potrebujete spoľahlivé vozidlo. Viete o tom, že teraz máte možnosť kúpiť si nové auto, ktoré nezaťaží váš rodinný rozpočet a zároveň dostanete nadupaný stroj so všetkými modernými vymoženosťami?

Škoda Auto Slovensko prináša na trh najnovšiu ponuku akčných modelov Drive, ktoré si vás získajú nielen bohatou doplnkovou výbavou, ale aj výhodným financovaním s ľahkou splátkou vrátane poistenia, vďaka ktorej si ich už môžete dovoliť aj vy!

Nové auto s logom okrídleného šípu teraz dostanete s 5-ročnou zárukou, vďaka ktorej nemusíte mať absolútne žiadne obavy z nepredvídateľných výdavkov na opravy. Vaša jazda teda bude nie len bezstarostná, ale aj ekonomická.

Otvoriť galériu

Môžete mať akékoľvek požiadavky, Škoda má niečo pre každého – či už preferujete dynamickú Fabiu, štýlovú Scalu, praktický Kamiq, spoľahlivú Octaviu, či elegantný Karoq.

Vedúci za marketing a produkt spoločnosti Škoda Auto Slovensko, Roman Rajtár, by nové modely charakterizoval pre zákazníkov nasledovne: „Akčné modely Drive prinášajú skvelý pomer ceny a úžitkovej hodnoty, čo robí z už beztak obľúbených vozidiel medzi slovenskými motoristami ešte atraktívnejšiu a hodnotnejšiu voľbu. Akýkoľvek model si zvolíte, ponúkneme vám bohatú výbavu a zaujímavé cenové zvýhodnenie až do výšky 3 000 eur.

Kráľ kompaktov už od 176 eur mesačne

Otvoriť galériu
Škoda Fabia
Zdroj: Škoda Auto Slovensko

Obľúbený kompaktný model Fabia vás poteší predovšetkým komfortným, výškovo nastaviteľným sedadlom vodiča, praktickou stredovou konzolou, prednou lakťovou opierkou s odkladacou schránkou či možnosťou jednoduchého pripojenia smartfónu pomocou bezdrôtového Smartlinku. Dynamická Fabia je teraz dostupná s bonusom 1 650 eur z ceny nového vozidla a pri využití financovania ju môžete mať už od 176 eur mesačne.

Otvoriť galériu

Štýlová “kabelka” Scala či praktický Kamiq teraz výhodnejšie až o 2 500 eur

Otvoriť galériu
Škoda Scala a Škoda Kamiq
Zdroj: Škoda Auto Slovensko
Atraktívny rodinný model Scala a kompaktné SUV Kamiq patria k najobľúbenejším autám vo svojich segmentoch a nie je prekvapením, že si ich zamilovali najmä ženy. Scala ponúka okrem iného kompletné parkovacie senzory, zadnú parkovaciu kameru či bezkľúčové otváranie. Všestranná Scala môže byť vaša už napríklad za 212 eur mesačne.

Otvoriť galériu

 

Škoda Kamiq zostáva napriek bohatšej výbave stále cenovo dostupná. Ponúkne vám napríklad virtuálny kokpit mini o veľkosti 8", ktorý nahradil klasické analógové ukazovatele, infotainment Media s 8" displejom alebo funkciu rozpoznávania dopravných značiek. Kompaktný Kamiq môžete mať už od 225 eur mesačne.

Otvoriť galériu

Štýlový a praktický Karoq čaruje s priestorom aj cenami

Otvoriť galériu
Škoda Karoq
Zdroj: Škoda Auto Slovensko

Model Karoq vás teraz poteší ešte viac, a to vďaka zvýhodneniu až do 2 500 eur. Zaručene zaujme svojím vzhľadom a do výbavy bol pridaný aj alarm, bezkľúčové otváranie a štartovanie, bezdrôtový Smartlink či zadná parkovacia kamera. Agilný Karoq môžete mať už od 321 eur mesačne.

Otvoriť galériu

Najobľúbenejšie vozidlo slovenských motoristov

Otvoriť galériu
Škoda Octavia
Zdroj: Škoda Auto Slovensko

Škoda Octavia v prípade akčného modelu Drive ponúkne cenové zvýhodnenie až 3 000 eur, a to bez ohľadu na zvolenú výbavu.Ak vás skvelá ponuka DRIVE zaujala, viac informácií nájdete na www.skoda-auto.sk alebo v sieti autorizovaných predajcov značky Škoda.

Otvoriť galériu
Financovanie Škoda NaMieru (vysvetlenie)
Zdroj: Škoda Auto Slovensko

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na archívnej snímke 2. marca 2019 Kim Jo-čong, sestra severokórejského vodcu Kim Čong-una
Ráznejšia ako brat? Sestra Kim Čong-una sa vyjadrila k obchodu s Ruskom: Ostré slová!
Red and blue Lights of police car in night time, crime scene. Night patrolling the city. Abstract blurry image.
Taxikár na demonštrácii zabil veterána († 28): Mal sedieť 25 rokov, dostal milosť! Prečo?
Gibraltar: Gibraltar town, harbour and the west face of the Rock, part of the Betic Cordillera - Straits of Gibraltar - photo by M.Torres
Boj o Gibraltár ukončený?! Španielsko a Británia dosiahli dôležitý pokrok
Handlová. 15. máj 2024.
Foto
Kto mohol zastaviť strelca: ZLYHALA ochranka a v čom mal strelec výhodu?!
Nebezpečný sršeň sa postupne rozširuje po európskych krajinách.
Agresívny sršeň ázijský je už pri Slovensku: TOTO spravte, keď ho zbadáte! Čo hrozí?
Miriam zastupuje kolegyňu v Televíznych novinách.
Pietrová je na materskej, nahradila ju Kalisová: Čo sa mi páči na vysielaní so Zápalom!
Handlová. 15. 5. 2024. 22.45 hod. Pri prehliadke vozidla bol Juraj celý čas vonku pred autom, kde ho strážili príslušníci NAKA.
Vypäté hodiny po atentáte: Manželka na výsluchu a čo sa dialo v noci na mieste činu?
Miro sa preslávil v speváckej súťaži.
Foto
Miro Šmajda zo SuperStar je na nepozannie: Ostrihal si hrivu a aj TELO má úplne INÉ!
Robert Fico sa len pár hodín pred osudným momentom vítal so svojimi priaznivcami.
Odborníci o tom, čo čaká Slovensko po atentáte: Ako útok ovplyvní nálady v spoločnosti?
Sučka je štvrtým miniatúrnym pudlom, ktorý túto súťaž vyhral.
Foto
Psiu korunku krásy vyhrala pudlica: Očarila sučka výstrednými packami? Aha!
Na snímke diváci počas prvého dňa festivalu Starmus - medzinárodného festivalu vedy, umenia a hudby v Bratislave 13. mája 2024.
Foto
V Bratislave sa konal prestížny festival STARMUS: Ocenenia si prevzali zvučné mená
Na archívnej snímke z 26. decembra 2022 ukrajinskí vojaci strieľajú zo samohybnej húfnice francúzskej výroby CAESAR na ruské pozície pri Avdijivke.
Rusi hovoria o barbarskom ostreľovaní Donecka: Neďaleko zastávky mali predčasne vyhasnúť štyri životy