Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.03.2024 00:00 | PR články
PR článok

Luxus znamená šetriť čas. Nová služba od Vydrice zariadi všetko za vás

Štýlové zariadenie nehnuteľnosti na kľúč tak, aby ste si pri nasťahovaní priniesli len svoje osobné veci, znie ako sen. V novej štvrti Vydrica, ktorá vyrastá v bratislavskom podhradí, bude takáto možnosť už čoskoro realitou.

V ponuke Vydrice teraz nájdete výber bytov rôznych rozmerov a dispozícií, v ktorých cene je kompletné zariadenie na kľúč od overených a profesionálnych interiérových architektov. A ak sa rozhodnete, že svoj byt nebudete istý čas využívať, Vydrica sa postará aj o jeho profesionálny prenájom. Vďaka službe FitOut&Rent bude vaša investícia do bývania vo Vydrici nielen  dlhodobo výhodná, ale aj bez starostí.

Vydrica FitOut šetrí čas aj peniaze

„So zariadením nehnuteľností na mieru a dlhodobú starostlivosť s ich prenájmom máme bohaté skúsenosti z viacerých našich projektov. Preto vieme, že vďaka službe FitOut klientom ušetríme peniaze a minimálne 2 až 3 mesiace času, ktoré by strávili výberom vhodného architekta, spoľahlivého zhotoviteľa a v neposlednom rade zháňaním nábytku, materiálov, doplnkov a spotrebičov,“ hovorí Jakub Ondrášik, Senior technical aftersale zo spoločnosti Lucron.

Cena zariadenia bytu zahŕňa kompletne zariadený interiér, vrátane vstavaných nábytkov vo všetkých miestnostiach, kuchyňu a všetky spotrebiče, nevstavaný nábytok, dopravu a doplnkové služby. Klient dostane kompletne vypracovanú a transparentnú ponuku so všetkými nákladmi a pri nasťahovaní sa do zariadeného bytu na kľúč si stačí priniesť už len osobné veci.

Otvoriť galériu

Zariadenie bytov odkazuje na históriu Vydrice

Inšpiráciou pri jednotlivých návrhoch bol historický kontext projektu Vydrica. Hlavnými prvkami, ktoré sa objavujú vo všetkých interiéroch, je odkaz na obdobie postmoderny, ktorý sa prejavuje minimalistickým dizajnom vstavaných nábytkov či organickými tvarmi rôznych solitérov a doplnkov.

Navrhnutým interiérom dominujú neutrálne a tlmené odtiene zemitých farieb v kombinácii s drevenými prvkami nábytkov alebo veľkoformátových obkladov stien, čo dáva klientovi možnosť doplniť interiér farebnými doplnkami podľa vlastného vkusu.

V jednotlivých návrhoch prevládajú kvalitné, prírodné a nadčasové materiály, ako sú drevo, kameň a sklo, ktoré si klienti môžu skombinovať podľa vlastného uváženia. Veľký dôraz je kladený aj na maximálne využitie priestoru, čo architekti docielili funkčným umiestnením všetkých vstavaných a na mieru vyrábaných prvkov interiéru.

Otvoriť galériu

K zariadeným bytom aj profesionálny prenájom bez starostí

Výnimočné byty vo Vydrici si zaslúžia aj výnimočný servis. Preto okrem predaja bytov a ich kompletného zariadenia na kľúč Vydrica ponúka aj službu Rent, ktorá klientom zabezpečí jednoduchý prenájom ich nehnuteľnosti, jej správu a údržbu.

Služba Rent vo Vydrici je navrhnutá tak, že majitelia bytu majú len jedinú úlohu – kontrolovať si pravidelné platby od nájomcu. O všetko ostatné sa postará developerská spoločnosť: nájde  vhodného a spoľahlivého nájomníka, zabezpečí právne zastrešenie kontraktu a postará sa o údržbu, prípadné opravy, záručný aj pozáručný servis vrátane pravidelnej technickej revízie. Veľkou výhodou je, že všetko zabezpečuje jedna kontaktná osoba na predajnom mieste.

Výhody služby Vydrica FitOut&Rent
• štýlové zariadenie nehnuteľnosti od architektov na mieru
• kompletné právne zastrešenie
• preverenie nájomníkov
• pravidelné kontroly bytov
• všetko vybavíte na jednom mieste s jednou kontaktnou osobou
• dlhodobá garancia bývania

Otvoriť galériu

„Službu zariadenia bytu na kľúč je možné využiť aj v prípade, že nehnuteľnosť neplánujete prenajímať. Taktiež platí, že sa postaráme o prenájom bytu, ktorý si majitelia zariadili bez využitia našej služby FitOut. Je pre nás kľúčové, aby sme našim klientom vo Vydrici poskytli maximálny komfort bývania za každých okolností, či už ide o rozlohovo menší byt, ktorí chcú dať do prenájmu, alebo o väčší priestor pre ich vlastné bývanie. Zabezpečíme pre nich komplexný a profesionálny manažment ich nehnuteľnosti,“ uzatvára Jakub Ondrášik z Lucronu.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(Zľava) Kristián Fedák (19), Dominik Horváth (21), Mário Horváth (24), Kristína Horváthová (30), Ada Horváthová (23), Tomáš Horváth (33), Miroslav Horváth (31)
FotoVáš Tip
Osem súrodencov rozhádzali po detských domovoch, teraz hľadajú stratenú sestru: Deniska, kde si?!
(ilustračné foto)
Veľké dopravné obmedzenia počas celého víkendu: V tomto úseku dajte radšej nohu dole z plynu
Slovensko neposilnia hráči z KHL na MS v Česku.
Foto
Slovenská reprezentácia obdržala skvelú správu zo zámoria: Ďalšie hviezdne posily?
Na dne jazera našli potápači aj kolobežku.
Foto
Šokujúci nález v Štrkovci: Pozrite, čo odtiaľ vylovili! Nebudete veriť vlastným očiam
(ilustračné foto).
Šialené! Na Slovensku padla výhra v hodnote 5,3 milióna eur, šťastlivec však peniaze nikdy neuvidí
Šéfkuchár Massimo bol so Samuelovej návštevy nadšený.
Foto
Samuel L. Jackson tajne na Slovensku! Šéfkuchár Massimo povedal pravdu: Takýto je hviezdny herec naozaj
(Ilustračné foto).
Začína kríza ruskej ropy? Ukrajina tvrdí, že Moskve spôsobila veľké straty
Na snímke tréner hokejistov Slovenska Craig Ramsay.
Foto
TOTO spravil nahnevaný Ramsay počas zápasu s Českom: Je to neakceptovateľné!
Na snímke tréner hokejistov Slovenska Craig Ramsay.
Foto
Nahnevaný Ramsay spravil počas zápasu s Českom neobvyklú vec: Je to neakceptovateľné!
Kengura - albín je vzácna, často sa nevyskytuje.
Foto
Nová atrakcia v Stropkove: V najmenšej zoo majú kenguru albína! Rozkošné FOTO
Nešťastný koniec zábavy
Mládež si zvolila nebezpečnú zábavu: Mali obrovské šťastie! Policajti sú v pozore
NR SR
Na Slovensku funguje okolo 160 politických strán: Pribudnú ďalšie