Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.01.2012 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Nešťastný farmár Štefan: Kvôli traktoru skončil v nemocnici

Radosť, šok a sklamanie! Navyše nočná mora, trauma a zdravotné problémy. Tak možno opísať to, čo prežíva v týchto dňoch prostoreký Štefan (54) zo šou Farmár hľadá ženu.

Tešil sa na novučičký traktor, no teraz je celej dedine na smiech. Navyše, svoje víťazstvo v súťaži prežíval tak emotívne, že skončil až v nemocnici.

Farmár Štefan z Hriňovej neskrýva rozčarovanie z toho, že traktor, ktorý vyhral v internetovej súťaži, mal dostať len na štvormesačnú „zápožičku“. A práve to je aj dôvod jeho súčasných zdravotných problémov. Hneď po tom, ako sa dozvedel, že vyhral novučičký traktor, išiel to patrične osláviť. V tej chvíli nebolo v dedine šťastnejšieho človeka. Obrovské emócie však dali Štefanovi zabrať. „Popraskali mi vredy a odviezla ma sanitka. Pobudol som v nemocnici asi týždeň,“ hovorí Štefan.


Keď sa ako-tak pozviechal, prišiel ďalší úder. Dozvedel sa, že z výhry bude len pôžička a s citlivým farmárom to poriadne zamávalo. „Veď si predstavte, že sa mi ľudia smejú. Chodili sem ku mne, vraj si obzrú nový traktor. Dokonca jeden chlapík, taký starý asi ako ja, prišiel za mnou až z východu. Priniesol mi novú fajku a chcel sa so mnou pri traktore odfotiť,“ hovorí sklamaný Štefan. Hoci farmár vystupoval na televíznych obrazovkách ako rázny a silný chlap, opak je pravdou. „Veľmi ma to zobralo. To je hrozné, ako dokážu niektorí s ľuďmi manipulovať,“ tvrdí so smútkom v hlase Štefan a stojí si za svojím, že v zmluve s televíziou nie je žiadna zmienka o traktore. Ako dôkaz ju poskytol k nahliadnutiu aj Novému Času.


„Štáb nám pri nakrúcaní hovoril, že jeden z farmárov vyhrá traktor, a nie, že mu ho požičajú,“ hovorí Anka, jedna z účastníčok šou. Faktom zostáva, že televízia v upútavkách neprezentovala, či pôjde o výhru nastálo, alebo len o požičanie. „Život farmárov je ťažký, aj keď sa na ich farme práve nenachádza trojica hašteriacich sa žien. Pri ich namáhavých prácach by im určite prišiel vhod takýto nový a moderný traktor. O tom, kto si nakoniec sadne do tohto stroja na miesto vodiča, môžete rozhodnúť aj vy. Stačí, ak na internete zahlasujete za svojho obľúbeného farmára,“ znelo z úst moderátorky šou.

Jojka si však stojí za svojím a tvrdí, že štáb súťažiacich upozornil, aká je realita. Navyše, keďže Štefan ako víťaz súťaže požičaný traktor nechce, na Kolibe situáciu vyriešili po svojom. „Traktor sme ponúkli farmárovi Pavlovi, ktorý bol druhým najsympatickejším v poradí. Pavol sa naň veľmi teší a keďže ide o špičkový traktor, má už plány, ako ho na svojej farme využije,“ povedala Novému Času Perla Vohráliková, PR manažérka Jojky.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Niekoľkodňové zrážky mierne zvýšili hladiny všetkých tokov na východnom Slovensku. Najviac sa dažde prejavili na prietokoch rieky Hornád.
Pohroma v krajine: Voda už zabila najmenej 155 ľudí! Hrozné, čo sa tam deje
Macronove výzvy znejú jasne: Európa nie je nesmrteľná! Upozornil na ruskú hrozbu
Dmitrij Peskov.
Mrazivé slová Peskova: Ukrajine nepomôžu už ani USA! Ani TOTO nezmení výsledok konfliktu
Foto
Je to oficiálne vonku: Bátovská Fialková prehovorila o svojej budúcnosti
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón a zúfalí paraglajdisti si nevedia s nimi rady.
FotoVáš Tip
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón na Straníku, paraglajdisti aj turisti sú zúfalí: Bojíme sa o svoj život!
European Union flags in front of the Berlaymont building (European commission) in Brussels, Belgium.
Podpláca Rusko europoslancov? Parlament je zhrozený! Treba urýchlene konať
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Premiér má obavy: Budúcnosť nevyzerá ružovo! Budeme platiť?
Foto
Attila Végh pocíti odklon sponzorov: O koľko peňazí príde na reklame?
(ilustračné foto)
Ukradli, čo mohli! Polícia vo Svidníku obvinila piatich mužov: Vypáčili zámok a potom to prišlo
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Pre muža nastanú krušné časy: Odsúdili ho za vlastizradu! Čo chcel stvárať na Ukrajine?
Jana Frajkorová sa krásnemu remeslu venuje celý život.
Foto
Jana vyrába z čipky majstrovské kúsky: Jej diela vám vyrazia dych! Používa nevšedný spôsob
(ilustračné foto).
Nehoda troch vozidiel! D1 je v tomto úseku neprejazdná