Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.12.2011 18:00 | Správy | Domáce správy

Predpoveď veštkyne Zany na rok 2012: Pripravte sa na zlé časy!

Stojíme na prahu ďalšieho roka. Zamýšľame sa, aký bude, čo nám prinesie a želáme si, aby bol aspoň o troška lepší ako ten predchádzajúci.

Známa veštkyňa Zana však pre nás veľa pozitívnych správ nemá. Rok 2012 bude podľa nej doslova katastrofický. Napokon, prečítajte si sami, čo predpovedá Slovensku i zvyšku sveta.

Väčšina ľudí trie biedu

Zlá ekonomická situácia krajiny v roku 2012 výrazne zasiahne mladé rodiny, osamelo žijúcich ľudí, dôchodcov a nezamestnaných. Väčšina obyvateľstva rezignuje na sladké reči politikov, prestanú im veriť a je možné, že v marcových voľbách sa k urnám dostaví menší počet voličov než v predchádzajúcich obdobiach. Novej vláde sa dlho nebude dariť zastaviť morálny a ekonomický úpadok krajiny. Stredná vrstva obyvateľstva takmer vymizne, bohatí budú ešte bohatší a chudobní budú trieť ešte väčšiu biedu. Väčšina ľudí nebude mať dostatok peňazí ani na základné životné potreby. Zvýši sa nezamestnanosť, pretože mnohé podniky a firmy budú prepúšťať, aby ako-tak prežili. Hospodárstvo bude na pokraji kolapsu. V druhej polovici roka 2012 sa bude rozhodovať aj o tom, či sa euro udrží, alebo sa vrátime ku korune. Poľnohospodárstvo pôjde dole vodou, zdravotníctvo bude v dezolátnom stave, školstvo bude kolabovať, jednoducho, v roku 2012 sa budeme mať ešte horšie ako v tomto roku. Problémy, ktoré budeme nútení riešiť, budú dôsledkom zlého rozhodovania našich politikov.

Zvýši sa kriminalita

Človek bude schopný siahnuť na život iného len pre pár drobných či nejakú hodnotnejšiu vec ako napríklad mobil, hodinky, čokoľvek, čo sa bude dať speňažiť. Nepokoje budú aktivovať menšiny, čo najvýraznejšie pocítime v období od mája do septembra 2012. Nie sú vylúčené ani ozbrojené stretnutia, pri ktorých môžu ľudia prísť o život. Čoraz častejšie sa ľudia budú zamýšľať nad tým ako ďalej a či má vôbec zmysel žiť, stúpne počet samovrážd, aj v dôsledku toho, že mnohí prídu o prácu. Zdvihnú sa ceny energií, ale najmä potravín. Od začiatku roka budeme vnímať priveľký tlak na obyčajného človeka. V ľuďoch sa budú dvíhať nenávisť a závisť, budú na seba zazerať, namiesto toho, aby sa spojili a rozhýbali sa k tomu, že si navzájom pomôžu. Nebudú sa zaujímať o najbližšieho suseda, dokonca ani vtedy, ak by mu napríklad horel dom. Stúpne počet depresií, psychických kolapsov, pretože tlak peňazí a ich nedostatok bude obrovský.

Aspoň troška pozitív

Na letnej olympiáde v Londýne nás milo prekvapia najmä naši reprezentanti vo vodných športoch. Budú získavať medaily, pričom ženy budú úspešnejšie ako muži. Pozitívnymi dátumami pre Slovensko sú 13. marec, 5. júl, 18. a 19. september, 14. november a 2. december. Tieto dni budú vhodné na rokovania, nadväzovanie kontraktov, uzatváranie dôležitých zmlúv a podobne. Negatívne dátumy sú 26. apríl, 8. máj a 28. október. V týchto dňoch nastanú negatívne udalosti. Napriek všetkému bude mať rok 2012 aj vysoko očistný charakter, ľudia mnohé veci a súvislosti pochopia a adekvátne k tomu pomaličky začnú uvažovať iným spôsobom.

Prídu prírodné katastrofy

Od apríla sa nevyhneme prírodným katastrofám, prídu povodne a voda zasiahne aj také oblasti, v ktorých predtým ani nechyrovali o záplavách. V letných mesiacoch, ktoré budú na jednej strane výrazne suché a horúce, na druhej strane s krátkodobými záplavami, hrozia požiare a rozsiahle ničenie plodín zverou. Koniec roka prinesie víchrice a vysoké mrazy. Najmä bezdomovci budú vystavení nepriazni počasia a mnohí aj zomrú.

Nové lieky i choroby

Od februára 2012 začnú mocní tohto sveta prehodnocovať staré zákony, ktorými sa riadili. V tomto smere nastane obnova, ktorá by mohla byť prospešná mnohým. Do celosvetového diana výrazne vstúpi Čína. Predloží svetu svoje podmienky a požiadavky, ktoré budú akceptované a mnohým krajinám veľmi výrazne pomôže. Zaznamenáme nové objavy vesmírneho i farmaceutického charakteru. Mnohým prinesú napríklad nové lieky úľavu a vyliečenie. Na druhej strane sa vrátia a rozšíria choroby, ktoré boli takmer vyhubené a zasiahnu práve tých ľudí, ktorí trú biedu. V Afrike a Indii bude mnoho mŕtvych, ktorých zahubia choroby, hladomor, sucho a záplavy. Mnohí tiež zahynú pri lokálnych konfliktoch, teroristických výčinoch či inom krviprelievaní. Rozmnožia sa zvieratá, ktoré budú hľadať potravu nebezpečne blízko ľudských obydlí a nejedno z nich napadne človeka.

Výbušný Balkán a Afrika

Ľudí vo svete budú ovládať negatívne emócie. Nie sú vylúčené výrazné rabovanie, konflikty, boje o územia či nerastné bohatstvo. Na Balkáne sa situácia vyostrí a miestne nepokoje môžu prerásť do agresívnejšieho charakteru. Politická situácia najmä v severnej Afrike môže byť na prelome roku 2012 nezvládnuteľná. Len s veľkým úsilím, ktoré predpokladá spojenie síl takmer všetkých krajín a národov, bude možné nastoliť aký-taký poriadok a mier.

Ekonomická kríza

Aj keď následky celosvetovej krízy odoznievajú, môže prísť nový úder v podobe jej prebudenia sa - akoby posledný záchvev pred koncom. Tento zlom nastane v júli až septembri 2012 a budeme ho pociťovať všetci na planéte, pretože vzájomne prepletené ekonomiky krajín budú v tiesni, či dokonca budú kolabovať.

Zemetrasenia aj cunami

Prírodné katastrofy v podobe cunami, výbuchov sopiek, či zemetrasení budú postihovať najmä ostrovné oblasti. Prinesie to mnoho mŕtvych a nezvestných, ale tiež ľudí bez strechy nad hlavou, bez základných potravín a pitnej vody. Rozšíria sa epidémie a ani humanitárna pomoc nezastaví ich nárast. Celkový pohľad na svet v roku 2012 je skôr negatívny ako pozitívny. Najznámejšia veštkyňa všetkých čias Sybilla varovala pred 21. storočím. V jej slovách možno nájsť veľkú múdrosť, ale aj radu ako prežiť bez katastrofálnych vplyvov: "Nech v storočí dvojky a jednotky kráľ pozrie sa na dno svojho srdca, len vtedy dá hladnému chlieb. Nech ľud nechá vodu plynúť a zem plodiť, len vtedy bude blaho. Nech peniaz nevládne duši, len vtedy bude v ruke každého na svete, inak ľudstvo ďalšie storočie uvidí len cez veľkú hmlu..."

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Situácia s jedlom v Pásme Gazy je hrozivá (ilustračné foto).
Izraelský útok v Rafahu je na spadnutie: Z mesta utekajú ľudia, sú ich stovky tisíc!
Slovenský brankár Marcel Melicherčík.
Foto
Po konci finále vyplávala pravda na povrch: Prečo Spišiakom chýbala brankárska jednotka?
Woman lying in bed suffering from insomnia
TENTO nápoj pred spaním nepite! Môže vám spôsobiť problémy: Nie je to káva ani čaj
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Šéf NATO oznámil novinku: Nemecko a Francúzsko plánujú podpísať závažný dokument
Ilustračné foto
Jeden z najväčších výrobcov sladkostí čelí škandálu: Ako to je s pridávaním cukru naozaj?!
Policajti pomohli mužovi v núdzi.
Váš Tip
Mužovi z Trnavy išlo o život, nikto nevedel, kde ho hľadať: Pomoc v hodine dvanástej!
(ilustračné foto).
Europol rozbil veľký gang, ktorý kradol vzácne knihy: Pozrite sa, ako to mali vymyslené
Ilustračné foto
Doktor prezradil, aké to naozaj je, keď človek zomiera: Slová vojnového veterána či malého dievčatka vám stisnú srdce
Roman Malatinec (Hlas-SD)
Malatinec k novele o medveďoch: Ľudia na Slovensku na tento zákon čakajú
David bol naštvaný na celý svet. Chcel zomrieť a zanechať čo najviac bolesti...
Trpel strelec z Prahy David († 24) duševnou poruchou? Čo vyšetrovatelia prezradili o motíve činu
Slovenský windsurfista Robert Kubín.
Fantastická správa pre Slovensko: V tomto športe budeme mať na OH zastúpenie po 16 rokoch!
Na snímke minister financií SR Ladislav Kamenický (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Rezort financií má farmárom poskytnúť návratnú finančnú výpomoc: Musia splniť podmienky