Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.12.2011 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Skrúcaný a Tlučková: Takto si k sebe hľadajú cestu

Vyzerá to tak, že Štefan Skrúcaný (51) zrejme prišiel na to, že odchod od bývalej manželky Zuzany Tlučkovej (49) nebol šťastným rozhodnutím.

Spoločne strávené sviatky sú jasným signálom, že dvojica si k sebe opäť hľadá cestu. Po tom, ako sa prvýkrát začalo hovoriť o kríze v Skrúcaného vzťahu s redaktorkou Dominikou Lukáčovou, vyhľadáva herec čoraz častejšie spoločnosť exmanželky.


Koniec dvadsaťdvaročného manželstva Štefana Skrúcaného a Zuzany Tlučkovej prekvapil pred štyrmi rokmi nielen verejnosť, ale aj ich známych. Keďže herec kvôli mladej milenke Dominike Lukáčovej opustil rodinu, exmanželka, pochopiteľne, jeho spoločnosť nevyhľadávala. Napriek tomu sa o ňom na verejnosti a v médiách vždy vyjadrovala diplomaticky. Na bolesť, ktorú jej spôsobil, sa však zabudnúť nedalo. Na niekoľko rokov sa ich cesty rozišli a bývalí manželia sa stretávali len veľmi sporadicky. Jednu z mála výnimiek urobili pred dvoma rokmi, keď boli hosťami šou Takí sme boli. „Zuzana je naozaj silná žena, vystúpiť s ním pred kamerou bolo naozaj náročné, ona to však zvládla bravúrne,“ tvrdí zdroj z okolia páru.


Ľady sa prelomili až tento rok, a to paradoxne v čase, keď sa po prvý raz začalo špekulovať o kríze vo vzťahu Skrúcaného a Lukáčovej. „Snažím sa, aby naše vzťahy boli čím ďalej tým lepšie, aj keď vždy je to ešte také čerstvé,“ povedal Novému Času Skrúcaný na decembrovej narodeninovej oslave Ivety Radičovej. Podľa jeho vyjadrení zo začiatku tohto mesiaca je však jasné, že herec sa snaží, aby sa jeho vzťah s bývalou manželkou dal do poriadku. „Verím však, že ten vzťah sa zlepšuje,“ dodal vtedy Skrúcaný. A na Vianoce Tlučková dokázala, že vie byť vskutku veľkorysá. K štedrovečernému stolu totiž pozvala aj Skrúcaného, muža, ktorý jej v minulosti spôsobil obrovskú bolesť a momentálne rieši svoje súkromie.


Krátko pred sviatkami totiž Nový Čas zverejnil fotografie zo stretnutí Števovej milenky Dominiky Lukáčovej s futbalistom Markom Duckým. A hercovi práve pri pohľade na tieto zábery mala dôjsť trpezlivosť. O tom, že bývalí manželia si opäť k sebe hľadajú cestu, svedčia aj ich vyjadrenia. Obaja sú totiž až nezvyčajne opatrní. „Prepáčte, ale k súkromiu sa vyjadrovať nebudem,“ napísal Novému Času Skrúcaný, jeho exmanželka na otázku ohľadom spoločných Vianoc odpovedala len prianím pekných sviatkov.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto).
Ženu odsúdili na 7 doživotných trestov a 1794 rokov väzenia: Čo spravila?
(ilustračné foto)
Plánovanie útoku na ciele spojené s Ukrajinou: Sila, kto mal Rusku pomáhať v Londýne!
(ilustračná foto)
Pozor, TU sa pohybuje medvedica s mladými! Buďte veľmi opatrní
Footballer takes the corner. Detail of player's legs and the ball during soccer match.
Veľké priznanie profesionálnych futbalistov: V TENTO deň svetu povieme, že sme GAYOVIA!
(ilustračné foto)
Večerný beh prinesie dopravné obmedzenia! V tomto meste sa pripravte
Ilustračné foto
Biznis s falošnými potvrdeniami? Ukrajinci sa chceli vyhnúť vojne, takto to dopadlo
Police officer with a German shepherd police dog
Obrovský úlovok policajného psa: Otvorili drevené debny z Maroka a nestačili sa diviť
predseda českého Senátu Miloš Vystrčil
Predseda českého Senátu Vystrčil: Štáty V4 kedysi v EÚ trucovali, Česko sa zmenilo
Na snímke minister spravodlivosti SR Boris Susko (Smer-SD) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Zasahovanie do nezávislej súdnej moci? Opozícia žiada zasadnutie výboru: Ide o vážnu vec
Ruský prezident Vladimir Putin
Rusko malo zasiahnuť vlak so zbraňami zo Západu! Nová taktika Putina?
Šofér ešte také niečo nevidel.
Váš Tip
Vodič v Bratislave okamžite šliapol na brzdu: Aha, kto sa mu vynoril z tmy pred autom!
Judge holding gavel in courtroom
Ukrajinského ministra zavreli za mreže: Nečakaný zvrat po pár hodinách!