Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.12.2011 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Skrúcaného milenka Lukáčová prichytená: Števo, bacha na ňu!

Zdá sa, že mladá milenka Štefana Skrúcaného (51) Dominika Lukáčová (26) začala vystrkovať rožky.

Už niekoľko mesiacov sa totiž pravidelne objavuje v spoločnosti neznámeho mladíka. Na prvý pohľad je jasné, že dvojica sa dobre pozná a sú si sympatickí.

Chodia spolu na prechádzky s Dominikiným psom, doprajú si spoločné obedy a veľa času trávia zatvorení v aute. A to všetko v čase, keď sa v médiách začali objavovať správy, že Skrúcaný a Lukáčová sa už k sebe veľmi nemajú. Števo, poznáš toho mladíka?


Aj keď Štefan Skrúcaný a jeho milenka Dominika Lukáčová sa v spoločnosti snažia vystupovať ako ideálny pár, v skutočnosti to predsa len môže byť trošku inak. Okrem toho, že v médiách sa objavili špekulácie, že city moderátora a redaktorky Markízy ochladli, Nový Čas mladú ženu už viackrát pristihol v spoločnosti neznámeho mladíka. Ich schôdzky vyzerali veľmi dôverne. Žeby mladá blondínka, kvôli ktorej sa známy zabávač rozviedol s herečkou Zuzanou Tlučkovou (49), niečo tajila? Keď sa Nový Čas spýtal Lukáčovej, či je jej vzťah so Števom v poriadku, zareagovala svojsky. „Áno, ešte stále,“ povedala a spustila veľký smiech.

Dominika však spoločnosť pohľadného mladého muža vyhľadáva dlhodobo, minimálne už niekoľko mesiacov. Venčí s ním svojho psa, a to aj v blízkosti domu, kde žije so Števom. Okrem toho kvôli tomu istému mužovi odbieha z práce a trávi s ním čas obeda. V lete chodila za svojím známym aj na volejbalové ihrisko, kde mladík trénoval. Dvojica si však spoločné chvíle užíva aj v aute, ktoré paradoxne Lukáčovej venoval milenec Skrúcaný. Nový Čas ich pristihol aj na parkovisku na bratislavskej Kolibe. Na to si však Dominika najprv ani za svet nevedela spomenúť. „Vážne neviem, o kom hovoríte. Na Kolibe na obede ani neviem, či som bola niekedy,“ tvrdila najskôr Dominika. Po tom, ako uvidela fotku, si to rozmyslela a napísala: „Áno, poznáme sa dobre a patrí medzi mojich priateľov, s ktorými sa stretávam.“

Spomínaný mladík si Lukáčovej spoločnosť užíva naozaj často. Pri jednom zo stretnutí sa párik najprv na predných sedadlách luxusného mercedesu o niečom dohaduje, no a po pár minútach sa začne to pravé divadlo. Obaja vystúpia a presadnú si na zadné sedadlá. Čo sa celých 20 minút v zadnej časti kabíny odohráva, nevedno, tmavé sklá totiž všetko skrývajú. Potom sa vrátia znova do prednej časti auta, redaktorka Markízy podstúpi posledné úpravy pred zrkadlom, naštartuje tátoša a odfrčí preč. Či je medzi Dominikou a šarmantným mladíkom niečo viac ako kamarátstvo, nevedno. Isté však je, že okrem viditeľného laškovania sa mladík z času na čas nezdrží a Skrúcaného milenku nežne pobozká na ruku...

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Predseda českej vlády Petr Fiala.
Potvrdilo sa, čo sa šepkalo už dlho: Ďalší odchod z Fialovej vlády! Končí táto ministerka
The Pass at Byron Bay on a clear day with blue water
Hromadné uhynutie vznešených živočíchov: Na pláži ich uviazli stovky! Vedci sa chytajú za hlavu
Medzi Stupavou a Lozornom došlo k zrážke neosvetleného chodca a auta.
Dráma pri Stupave! Turista tancoval na ceste, takmer zaplatil životom: Zrazilo ho auto
(ilustračné foto).
Popredného podnikateľa odsúdili z korupcie: V podvode boli namočené aj jeho dcéry
Foto
Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!
Vodič jazdil po diaľnici rýchlo, opitý, bez dokladov a v čase zákazu
Foto
Absolútna nezodpovednosť: Jazdil po diaľnici ožratý a bez dokladov! Tam to však neskončilo
Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Na snímke zľava Štefan Kuffa, Filip Kuffa a Gregor Kuffa.
Súdny proces s Kuffovcami: Podvody s pôdou a útoky na farmárov?! Vypovedala ďalšia svedkyňa
David a Ján (v strede) sú tímu špecialistov nesmierne vďační za pomoc.
FotoVáš Tip
Novinka v Rooseveltovej nemocnici: Pacientom vyrobia novú čeľusť i zuby! Komu už dali lekári novú tvár?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Zvládne Putin financovať vojnu? Ruská ekonomika však čelí ďalšej závažnej otázke
Ilustračné foto
Prichádza ZVRAT v počasí: Teploty sa prudko zmenia! Čo nás čaká cez víkend?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Toľkoto majú poslanci zarábať v roku 2024: Z tej sumy spadnete na zadok