Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.11.2011 20:00 | Správy | Krimi | Nehody

Smrť budúcej nevesty Mirky († 30): Nosila pod srdcom dieťa?

Smrť vodičky Mirky K. († 30) - to je následok nehody neďaleko Košíc. Mladá žena sa mala v sobotu popoludní vydať! To však nie je jediná smutná informácia.

Viete o tejto tragickej dopravnej nehode viac? Dajte nám vedieť! Píšte na tip@novycas.sk alebo 0918 620 001!Obeťou dopravnej nehody je Miroslava K. († 30) z Rudníka, ktorá mala mať v sobotu svadbu! Informáciu o svadbe potvrdil aj starosta Rudníka Vladimír Kisdučák, ktorý sa však nechcel k nešťastnej udalosti podrobnejšie vyjadriť odôvodnení, že patrí k rodine. Podľa informácií viacerých médií a niekoľkých ľudí z Rudníka bola Mirka v 5. mesiaci tehotenstva.

"Je to hrozné, sme z toho šokovaní. Na také niečo si nikto v dedine nepamätá," povedala pre Čas.sk pani (45), ktorá sa tiež tešila na svadbu plánovanú na sobotu popoludní v miestnom kostole. "Mirka pracovala v Nemecku, bola to pekná blondínka. Veľmi je nám za ňou ľúto. Ženíchova rodina bola z Trebišovského okresu, lebo v dedine bolo v sobotu viac ako päť áut s takýmto číslom. Jej staršia sestra je vydatá, má dve deti," povedala suseda.

Nehoda sa stala v sobotu o 5,32 hod. na ceste medzi obcami Nováčany a Hodkovce (okres Košice - okolie). Renault Scénic, ktoré riadil 49-ročný vodič sa zrazil so Škodou Fabia, ktorú šoférovala  30-ročná vodička. Škodovka išla od Nováčan smerom na Hodkovce. Pri strelnici v zákrute auto prešlo do protismeru, kde sa čelne zrazilo s protiidúcim Renaultom Scenic.


V Škode Fabia sedela aj 60-ročná matka vodičky, ktorá sa ťažko zranila. Ďalšia spolujazdkyňa sa pri nehode tiež ťažko zranila. Jej dcéra (20) sa zranila ľahko a bola ambulantne ošetrená. Vodička po prevoze do nemocnice ťažkým zraneniam hrudníka a brucha o 9.25 hod. podľahla. Vodič Renaulta sa ľahko zranil. "Na vozidlách vznikla škoda vo výške 6.000 eur," informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej