Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.08.2011 11:30 | Prominenti | Domáci Prominenti

Podzámska a Chren po roku vzťahu: Fungujeme ako rodina!

Mnohí ich zatracovali a odsudzovali, že si vybudovali vzťah na nešťastí iných. Láske Eleny Podzámskej a Mateja Chrena spočiatku veľa šancí nikto nedával.

Podzámska a Chren sú napriek tomu stále spolu. A Elena verí, že je to na celý život.

Herecké prázdniny sú v plnom prúde, vy ste už stihli dovolenku v Turecku. Okrem vás a Mateja bola s vami aj vaša dcéra Radka. Bola to vaša prvá veľká dovolenka v trojici?
Áno, bolo to prvý raz a veľmi sme si to užili. Vybrali sme náročky hotel, ktorý odporúčajú rodinám s deťmi, kvôli Radke, s celodennými aktivitami, od vodných hier cez najrôznejšie športy, minikluby... Radka bola šťastná, ani sme nevedeli, že ju máme, stále bola s deťmi, takže sme si oddýchli aj my.

Na jeseň sa zasa vrátite do práce. Čo vás čaká?
Okrem Ordinácie... mi pribudne nový seriál Druhý dych alebo ako ho zvyknú nazývať „tá telenovela“. (Smiech)

Aká postava sa vám ušla?
Budem hrať Lauru Kovalovú. Je to architektka, ktorá žije vo Švajčiarsku a vráti sa na Slovensko. A nie je to mrcha. (smiech)

Láska z Parketu: Chrenova exfrajerka Kosorínová uštipačne povedala, že Matej vymenil kaviár za hamburger

556259:fullwidth:false:false:true


Predpokladám, že láska sa jej nevyhne.
Laura bude nešťastne zaľúbená, ju zasa bude chcieť muž , ktorého nestojí ona.

Vy sa však v súkromnom živote na nešťastnú lásku nemôžete sťažovať. To, čo pred rokom všetci počas Let´s Dance považovali za krátkodobý flirt, stále trvá. Myslíte, že ste v Matejovi konečne stretli toho pravého?
Budú to možno trochu silné slová, ktoré teraz poviem a niektorí si povedia, no áno, predtým to povedala o tom, o tom, o tom... Ale ja som v tomto prípade o tom presvedčená. Áno, Matej je ten pravý.

Ste stále rovnako zaľúbená ako na začiatku?
Áno. (Smiech) Som, a to je pre mňa jedna z indícií, podľa ktorých viem, že Maťo je človek, s ktorým by som chcela zostarnúť. Obaja, viem, že môžem hovoriť aj za neho, sme stále ako takí dvaja zaľúbení pubertiaci, ktorí spolu randia týždeň.

Aká ste vo vzťahu vy a aký je on?
Matej je všetko, len nie tichý introvert, ako na prvý pohľad pôsobí. A ja takisto nie som úplne uletená a už vôbec nie som ja dominantná.

Ako naňho na začiatku reagovala Radka?
Páčil sa jej už keď sme spolu tancovali. Zoznámili sa ešte počas šou, vtedy sme spolu ešte nechodili a hneď sa z nich stali kamaráti. Radka brala Matejovu spoločnosť od začiatku veľmi prirodzene. Keď sme začali spolu žiť, jej to vôbec neprišlo čudné.

Dnes pôsobia na fotkách ako zohratý tím...
Matej je veľmi charizmatický a Radka podvedome vycítila, že je dobrý človek a má ju rád. Ale musím povedať, že Radka ho aj veľmi rešpektuje. Maťo je z nás dvoch ten prísnejší a zásadovejší, aj v prístupe k Radke. Ja niečo poviem štyrikrát, piatykrát už povie Maťo, pritom nemusí ani zvýšiť hlas a zázrakom je to spravené. Navzdory tomu, že má svojho otca, s ktorým má dobrý vzťah, Maťa má veľmi rada. Minule mi povedala: ,Mami, Anička v škôlke nemá žiadneho ocka a ja mám dvoch!´ Vtedy mi až poskočilo srdiečko.

A Matej?
Ja si myslím, že je šťastný a nemenil by.

Elena a Matej si užili aj spoločnú romantiku

971266:fullwidth:false:false:true

Keď ste spolu začínali chodiť, boli ste ešte spolu s vaším predchádzajúcim partnerom Máriom a Matej bol tiež zadaný, dlhé roky chodil s Mirkou Kosorínovou. Nebolo vám to čudné?
Písalo sa, že sme si budovali svoje šťastie na nešťastí druhých. Je síce pravda, že sme sa do seba zaľúbili náhle, to sa nedá plánovať, ani tomu nikto nezabráni. Ale my sme sa dohodli, že spolu nezačneme chodiť skôr, než ukončíme svoje predošlé vzťahy, a tak sme to aj urobili. Tie vzťahy boli už dlhšie narušené a my si dnes s Maťkom hovoríme, že sme si navzájom veľmi pomohli.

Ale predsa len, vy ste už taká mamina, on mladší muž, nerozmýšľali ste vte dy nad tým, či robíte dobre?
Srdcu nerozkážete. Keď som bola sama, hovorila som si, mám dieťa, rozbehnutý život istým smerom, chcem to naozaj? Na druhý deň sme sa však stretli a Maťo sa mi pozrel do očí a ja som videla, že mám od neho spätnú väzbu. Rozumové veci išli bokom.

Vzťah s jeho rodičmi je vraj komplikovanejší. Neprekáža im, že ste staršia?
Keby som bola o 15 - 20 rokov staršia, ale medzi nami je 9-ročný rozdiel, to nie je žiadny rozdiel. Popísalo sa všeličo, že ma nechcú a podobne. Maťkova mamina bola z toho veľmi nešťastná, lebo vôbec nič také nepovedala. Sú to normálni, príjemní ľudia, všetko je v pohode.

Aké sú výhody mladšieho partnera?
Maťko mi minule povedal: ,Eňi, ty keby si mala staršieho muža, on by ti nestíhal.´ (Smiech)

Čo pre vás znamená manželstvo?
Pre mňa je to posvätný zväzok. Ja som už bola raz vydatá, ale nie v kostole. Keby som sa ešte raz vydávala, chcela by som, aby to bolo v kostole. Viem, že sú to silné slová, ale chcela by som, aby to bolo už na celý život.

A kedy sa chcete vydať za Mateja?
Vedela som, že sa budete na to pýtať, tak som sa spýtala Maťka: ,Čo mám povedať?´ A on mi povedal: ,Povedz, ako to je.´ Chceme ina! sa vziať. O konkrétnom termíne sme sa ešte nebavili, ale Maťo mi povedal, že ten prvý krok príde od neho a mám sa nechať prekvapiť.

On spomínal, že by to mohlo byť o rok-dva. Vám by vyhovoval takýto horizont?
S ním by mi vyhovoval asi každý horizont.

850682:fullwidth:false:false:true


Nebojíte sa, že dopadnete ako Adela Banášová, ktorá čakala na svojho mladšieho partnera a on dal nakoniec prednosť slobode?
Nie. Keď Matej raz povie, že niečo spraví, tak to dodrží. Je to veľmi zásadový človek. A ja mu verím.

Máte síce Radku, neplanuje - te však s Matejom spoločné dieťa?
Možno ho raz budeme mať. Ale nebavíme sa o tom. Ja mám teraz 39, myslím, že tie 2-3 roky mám ešte čas.

Na jeseň sa chystá nová séria Let´s Dance a Matej v nej bude tancovať s herečkou Karin Haydu. Vraj ste boli proti.
Nie, je to hlúposť. Matej je tanečník a celý život bude. Keby som mala žiarliť na každú jeho partnerku, s ktorou tancuje, bola by som úbohá. A Karin, ak s ňou bude tancovať, by bola tiež jednou z jeho tanečných partneriek, aj keď nie je profesionálna tanečnica. Hoci sme sa zoznámili pri tanci v rovnakej súťaži, bolo to niečo iné. Dôkazom toho je, že sme dodnes spolu. Ak by sa Matej v každej súťaži zaľúbil do partnerky, bol by to ten najväčší sukničkár, a to on nie je!

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
USA tajne poslali Ukrajine rakety s dlhým doletom, na priamy príkaz prezidenta
Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!