Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.06.2011 00:00 | Oprášené drámy

Oprášené drámy: Otec chcel za znásilnenie dcéry 10-tisíc eur!

S pištoľou a samopalom ohrozoval otec študentky (15) s kamarátom viacerých mužov, ktorých považoval za podozrivých zo znásilnenia jeho podnapitej dcéry.

Otec dievčaťa (15) kvôli podozreniu z jej znásilnenia zobral spravodlivosť do svojich rúk. Zobral si so sebou aj ozbrojených kamarátov a išli hľadať podozrivých, ktorí mohli s jeho podnapitou dcérou sexovať.

Šokujúci príbeh, ktorý sa odohral pred štrnástimi rokmi v Šali, začal nezodpovedným ponúkaním poldecákov s alkoholom tínedžerke z Trnavy. "Dievča za večer vypilo osem, možno aj desať poldecákov. Bola taká opitá, že o sebe nevedela. Musel som jej vybrať jazyk, aby jej nezapadol. Keby som jej nepomohol, mohla sa zadusiť," povedal vtedy 31-ročný čašník, ktorý prisahal, že s dievčaťom nič zlé v šalianskej pivárni nestvárali. Opité dievča sa nevedno ako dostalo domov. Jej správanie v rodine sa však zmenilo, rodičia sa báli, že sa dostalo do osídiel drog. Keď sa však otec od dcéry dozvedel, že dievča sa trápi kvôli možnému znásilneniu v opitosti, udalosti nadobudli rýchly priebeh.

Aktéra možného znásilnenia išli hľadať so samopalom

Otec zobral dcéru ku gynekológovi na vyšetrenie. Odborník síce konštatoval, že dievča má na panenskej blane trhliny, ale o pohlavnom styku nebola v lekárskom posudku zmienka. Tínedžerkin otec si však stanovisko lekára vysvetlil zle. "Cítil sa ponížený, zrútil sa mu svet... Bál sa, že dcéru mu v opitosti mohli znásilniť a že dievča si kvôli tomu niečo urobí..." povedal jeho kolega.

Kvôli obave o dcéru otec skratoval. Inak si nebolo možné vysvetliť cestu Trnavčana do Šale s legálne držanou pištoľou. Zobral si so sebou aj kamaráta, ktorý sa so samopalom vybral hľadať aktéra možného znásilnenia!

Samozvaní "vyšetrovatelia" začali pátrať v byte čašníka. "Dvere im otvorila moja malá dcéra. Priložili mi k hlave pištoľ, namierili na mňa samopal a za znásilnenie, o ktorom nič neviem, pýtali od mňa 10-tisíc eur. Darmo som mu vysvetľoval, že o nijakom znásilnení nič neviem," povedal čašník.

Do hľadania aktérov možného znásilnenia sa zapojili aj štyria esbéeskári. Štyroch podozrivých mužov odvliekli do susednej obce a tam ich pod hrozbou použitia pištole prinútili napísať, čo presne v rozhodujúci deň robili. Otec dievčaťa sa pokúsil zistiť, ktorý z nich prichádza do úvahy ako podozrivý. Vystrašení muži napokon súhlasili, že spolu zaplatia 10-tisíc eur. To sa však už o prípad začali zaujímať policajti. Vyšetrovateľ šiestich mužov obvinil z vydierania so zbraňou, traja skončili vo vyšetrovacej väzbe. Aj ďalšie gynekologické vyšetrenie ukázalo, že tínedžerka je panna!

Nebyť niekoľkých poldecákov, ktoré nerozvážne vypila, prípad sa vôbec nemusel stať.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Rocket launch with fire clouds. Nuclear Missiles With Warhead Aimed at Gloomy Sky at night. Balistic Rockets War Backgound.
Severná Kórea odpálila novú balistickú raketu: Blíži sa vojna? Kim Čong-un vyzval na urýchlenie produkcie!
Kapitán Tatar o medaile: Sila na papieri je, ale...
Brunetka navštívila  krásne miesta.
Foto
Herečka Viki Ráková zbalila kufre a opustila Slovensko: O TOTO sa podelila s fanúšikmi!
Vyhrážky už dostal Branislav Becík, Michal Šimečka a aj Matúš Šutaj Eštok.
Foto
Násilie a nenávisť dosahujú extrémnu úroveň: Politici sa boja o ŽIVOT! NAKA už niekoľkokrát zasahovala
Policajt zatýkajúci klimatického aktivistu.
Prilepili sa k dráhe a odmietali odísť: Klimatickí aktivisti ochromili prevádzku mníchovského letiska!
Robert Fico a Robert Kaliňák (vpravo) sú dlhoroční stranícki spolupracovníci.
Kaliňák prehovoril o premiérovi: Každá hodina rozhoduje, ale je to extrémne silný človek
Príslušníci ruských záchranných zložiek zasahujú pred čiastočne zrútenou bytovkou po nedeľňajšom útoku v ruskom meste Belgorod 12. mája 2024.
Ozval sa letecký poplach, potom došlo k explózii: Belgorodská oblasť bola opäť pod útokom!
Bývalý kriminalista vraví, že je dobré počkať si na výsledky vyšetrovania.
Útočník bol počas atentátu obklopený niekoľkými ľuďmi: Odborníci varujú! Priami svedkovia potrebujú tiež pomoc
Wisterovej exmanželovi mal pomôcť Jopo.
Foto
Wisterovej ex Jeremy je na Slovensku: TAKTO mu pomohol Jopo! Aha, čo preňho vybavil
Policajti prehľadávali byt aj chatu atentátnika Juraja Cintulu.
Foto
RAZIA v domove atentátnika Juraja: Prekvapivé svedectvá známych! Trápi ho zdravie a čo odniesli kukláči?
Kúpele budú mať zatvorené do konca februára.
Váš Tip
Návštevníci zažijú otvorenie Sliačskeho kultúrneho leta úplne bez starostí: Prekvapenie, ktoré na nich čaká!
(ilustračné foto).
Nový zákon na Ukrajine prináša zmeny aj v mobilizácií: Zelenskyj sa zaväzuje! O čo presne ide?