Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.06.2011 00:00 | Oprášené drámy

Oprášené drámy: Otec chcel za znásilnenie dcéry 10-tisíc eur!

S pištoľou a samopalom ohrozoval otec študentky (15) s kamarátom viacerých mužov, ktorých považoval za podozrivých zo znásilnenia jeho podnapitej dcéry.

Otec dievčaťa (15) kvôli podozreniu z jej znásilnenia zobral spravodlivosť do svojich rúk. Zobral si so sebou aj ozbrojených kamarátov a išli hľadať podozrivých, ktorí mohli s jeho podnapitou dcérou sexovať.

Šokujúci príbeh, ktorý sa odohral pred štrnástimi rokmi v Šali, začal nezodpovedným ponúkaním poldecákov s alkoholom tínedžerke z Trnavy. "Dievča za večer vypilo osem, možno aj desať poldecákov. Bola taká opitá, že o sebe nevedela. Musel som jej vybrať jazyk, aby jej nezapadol. Keby som jej nepomohol, mohla sa zadusiť," povedal vtedy 31-ročný čašník, ktorý prisahal, že s dievčaťom nič zlé v šalianskej pivárni nestvárali. Opité dievča sa nevedno ako dostalo domov. Jej správanie v rodine sa však zmenilo, rodičia sa báli, že sa dostalo do osídiel drog. Keď sa však otec od dcéry dozvedel, že dievča sa trápi kvôli možnému znásilneniu v opitosti, udalosti nadobudli rýchly priebeh.

Aktéra možného znásilnenia išli hľadať so samopalom

Otec zobral dcéru ku gynekológovi na vyšetrenie. Odborník síce konštatoval, že dievča má na panenskej blane trhliny, ale o pohlavnom styku nebola v lekárskom posudku zmienka. Tínedžerkin otec si však stanovisko lekára vysvetlil zle. "Cítil sa ponížený, zrútil sa mu svet... Bál sa, že dcéru mu v opitosti mohli znásilniť a že dievča si kvôli tomu niečo urobí..." povedal jeho kolega.

Kvôli obave o dcéru otec skratoval. Inak si nebolo možné vysvetliť cestu Trnavčana do Šale s legálne držanou pištoľou. Zobral si so sebou aj kamaráta, ktorý sa so samopalom vybral hľadať aktéra možného znásilnenia!

Samozvaní "vyšetrovatelia" začali pátrať v byte čašníka. "Dvere im otvorila moja malá dcéra. Priložili mi k hlave pištoľ, namierili na mňa samopal a za znásilnenie, o ktorom nič neviem, pýtali od mňa 10-tisíc eur. Darmo som mu vysvetľoval, že o nijakom znásilnení nič neviem," povedal čašník.

Do hľadania aktérov možného znásilnenia sa zapojili aj štyria esbéeskári. Štyroch podozrivých mužov odvliekli do susednej obce a tam ich pod hrozbou použitia pištole prinútili napísať, čo presne v rozhodujúci deň robili. Otec dievčaťa sa pokúsil zistiť, ktorý z nich prichádza do úvahy ako podozrivý. Vystrašení muži napokon súhlasili, že spolu zaplatia 10-tisíc eur. To sa však už o prípad začali zaujímať policajti. Vyšetrovateľ šiestich mužov obvinil z vydierania so zbraňou, traja skončili vo vyšetrovacej väzbe. Aj ďalšie gynekologické vyšetrenie ukázalo, že tínedžerka je panna!

Nebyť niekoľkých poldecákov, ktoré nerozvážne vypila, prípad sa vôbec nemusel stať.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej