Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.01.2019 00:05 | Správy | Domáce správy | Bratislava

Otcovi súd zakázal styk s deťmi: Partnerku mal prirovnávať k hovädu, nazval ju dieťaťom Satana

Súd pri Bratislave zakázal otcovi (33) stýkať sa s dvoma deťmi. Matku detí podľa jej slov prirovnával k hovädu, označil ju za dieťa Satana. Mal tiež vianočný stromček označiť ako symbol pohlavného údu. Čítanie nie je vhodné pre citlivé povahy a maloletých čitateľov.

"Otca svojich detí som si brala s vedomím, že je kresťan a slušný človek-  Počas manželstva však jeho správanie a chápanie viery nadobudlo chorobný ráz, ktorým podľa môjho názoru ohrozoval duševné a fyzické zdravie našich detí," uviedla matka Okresnému súdu v Pezinku. Podľa jej názoru sa otec detí správa chorobne.

"Boh mu má vyjavovať, kedy má zdvihnúť telefón, trestať ho za zjedenie väčšieho množstva zmrzliny a podobne. Neustále vykresľuje deťom svet ako nebezpečné miesto, doma aj v spoločnosti, upozorňuje na rozličné symboly okolo seba, ktoré majú byť podľa neho satanistické symboly, upozorňuje na rozličné konšpiračné teórie," tvrdí ďalej matka dvoch detí.

Podľa matky detí jej manžel vianočné stromčeky označuje za symbol pohlavného údu. "Ďalej mal zdôrazňovať, že sa blíži koniec sveta a príchod Ježiša Krista. Mal nabádať k zhromažďovaniu potravín, školský systém považuje za satanský," uviedla súdu matka detí, ktorá tvrdí, že manžel mal na ňu vyvíjať nátlak, aby sa ich deti nezapísali do škôlky.

Otvoriť galériu

"Podľa jeho názoru zem je plochého tvaru a na okrajoch sú ľudia, ktorí slúžia Satanovi a bránia ľudom prísť na tieto okraje, aby nepoznali pravdu o skutočnom tvare zeme," uviedla ďalej súdu matka ich dvoch detí. Podľa jej slov jej manžel tvrdí, že Boh mu radí zaobstarať si strelnú zbraň, čím podľa matky detí v jeho momentálnom duševnom stave ohrozuje aj deti na živote. 

Matka tvrdí, že podľa slov jej partnera žena nie je rovná mužovi, čo sa malo prejavovať jej ponižovaním aj v prítomnosti detí. Matku detí mal prirovnávať k hovädu, označovať ju za dieťa Satanovo. Mal sa jej vyhrážať peklom a šikanovaním.

Sudkyňa Okresného súdu v Pezinku Miroslava Belašičová nedávno zakázala styk otca s deťmi. Manželka sa aj s deťmi odsťahovala do dediny na západnom Slovensku. Čas.sk má k dispozícii viaceré dokumenty spojené so sporom sporu manželov, ich mená a miesto bydliska s ohľadom na deti nebude zverejňovať. Prezradíme len toľko, že partneri pôvodne bývali spoločne v dedine okresu Rožňava. "Dom, v ktorom bývali, predali a odsťahovali sa. Ten dom je dodnes prázdny. Počuli sme o čudných názoroch otca,. Božičku môj" vraví bývalá suseda a rýchlo sa prežehná.

 

Oslovili sme aj otca detí: "Boh si ma našiel a vyvolil,, Považujem sa za kresťana, podporovateľa jednej z jej cirkvi," povedal muž, ktorý je s matkou svojich detí v rozvodovom konaní a nie je ochotný uznať, že vo výchove svojich detí neťahá za správny koniec.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: vd, Cas.sk

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na archívnej snímke 2. marca 2019 Kim Jo-čong, sestra severokórejského vodcu Kim Čong-una
Ráznejšia ako brat? Sestra Kim Čong-una sa vyjadrila k obchodu s Ruskom: Ostré slová!
Red and blue Lights of police car in night time, crime scene. Night patrolling the city. Abstract blurry image.
Taxikár na demonštrácii zabil veterána († 28): Mal sedieť 25 rokov, dostal milosť! Prečo?
Gibraltar: Gibraltar town, harbour and the west face of the Rock, part of the Betic Cordillera - Straits of Gibraltar - photo by M.Torres
Boj o Gibraltár ukončený?! Španielsko a Británia dosiahli dôležitý pokrok
Handlová. 15. máj 2024.
Foto
Kto mohol zastaviť strelca: ZLYHALA ochranka a v čom mal strelec výhodu?!
Nebezpečný sršeň sa postupne rozširuje po európskych krajinách.
Agresívny sršeň ázijský je už pri Slovensku: TOTO spravte, keď ho zbadáte! Čo hrozí?
Miriam zastupuje kolegyňu v Televíznych novinách.
Pietrová je na materskej, nahradila ju Kalisová: Čo sa mi páči na vysielaní so Zápalom!
Handlová. 15. 5. 2024. 22.45 hod. Pri prehliadke vozidla bol Juraj celý čas vonku pred autom, kde ho strážili príslušníci NAKA.
Vypäté hodiny po atentáte: Manželka na výsluchu a čo sa dialo v noci na mieste činu?
Miro sa preslávil v speváckej súťaži.
Foto
Miro Šmajda zo SuperStar je na nepozannie: Ostrihal si hrivu a aj TELO má úplne INÉ!
Robert Fico sa len pár hodín pred osudným momentom vítal so svojimi priaznivcami.
Odborníci o tom, čo čaká Slovensko po atentáte: Ako útok ovplyvní nálady v spoločnosti?
Sučka je štvrtým miniatúrnym pudlom, ktorý túto súťaž vyhral.
Foto
Psiu korunku krásy vyhrala pudlica: Očarila sučka výstrednými packami? Aha!
Na snímke diváci počas prvého dňa festivalu Starmus - medzinárodného festivalu vedy, umenia a hudby v Bratislave 13. mája 2024.
Foto
V Bratislave sa konal prestížny festival STARMUS: Ocenenia si prevzali zvučné mená
Na archívnej snímke z 26. decembra 2022 ukrajinskí vojaci strieľajú zo samohybnej húfnice francúzskej výroby CAESAR na ruské pozície pri Avdijivke.
Rusi hovoria o barbarskom ostreľovaní Donecka: Neďaleko zastávky mali predčasne vyhasnúť štyri životy