Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.01.2012 13:42 | Správy | Krimi | Domáce krimi

Z ilegálneho hrobu vykopali telo, je to nezvestný Ján Podmanický?

Neďaleko Bratislavy vykopali telo mŕtveho muža. Nie je vylúčené, že je to Ján Podmanický (27), ktorý je nezvestný viac ako mesiac! Polícia prípad tají!

Neďaleko Bratislavy vykopali z ilegálneho hrobu pred niekoľkými dňami telo muža. Viaceré policajné zdroje pre Čas.sk potvrdili, že môže ísť o nezvestného Jána Podmanického z Ivanky pri Dunaji (okres Senec), ktorý sa zdržiaval v bratislavskom Prievoze. Políciu na dvojicu, ktorá telo zakopala v Čataji (okres Senec), upozornil všímavý občan. Ako zástupca obce tam bol v piatok popoludní aj miestny starosta.

Bratislavské krajské policajné riaditeľstvo, ktoré prípad vyšetruje, na kauzu uvalilo informačné embrago. V predmetnej veci nie je v súčasnosti možné poskytnúť žiadne informácie," povedala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Človek, ktorému rozmotanie záhady spojenej s nájdeným mŕtvym telom nie je ľahostajné, pre Čas.sk uviedol: "V dedine sa medzi ľuďmi hovorí, že mŕtvy nemal na tele viditeľné žiadne strelné poranenie, ani známky po dusení, len dve stopy na krku po elektrickom paralyzéri. Prsty mal plné hliny a zodraté. Je možné, že ho zakopali zaživa! Človek, ktorý si všimol zakopávanie mŕtvoly, má strach..."

Polícia pozná aj totožnosť muža, ktorý môže byť do kauzy zapletený. "Je to človek, ktorý sa pred rokmi stýkal s členmi viacerých skupin bratislavského podsvetia. Pred viac ako desiatimi rokmi v Bratislave však omylom zastrelili jeho príbuzného. V celej kauze však môže ísť aj o úplne niečo iné, napríklad o súkromnú pomstu. Počul som, že ten podozrivý má na rozhodujúci čas alibi", povedal muž, ktorý sa snaží mozaiku nezvestného Podmanického rozpliesť.

Po Podmanickom stále pátrajú!

Policajti pre vyše mesiacom požiadali verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 185 cm vysokom Jánovi Podmanickom (27) z Ivanky pri Dunaji, ktorý sa zdržiaval v bratislavskom Ružinove.

Podmanický je nezvestný od 2. decembra 2011, kedy pred 19. hodinou telefonicky kontaktoval svoju matku, od ktorej v tento deň okolo 18. hod z Ivánky pri Dunaji odišiel na Škode Octavia s tým, že do Bratislavy na Mierovú ulicu prišiel v poriadku. "Od uvedeného času nikomu nepodal o sebe žiadnu správu a miesto jeho pobytu a pohybu nie je doposiaľ známe, informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, korá dodala, že nezvestný má v jazyku piersing, nad pravým okom jazvu asi 1,5 cm dlhú, na pravom ramene a krku má tetovanie s nezisteným motívom, v sadre mal zlomenú ľavú ruku. Naposledy mal oblečenú červenú zimnú bundu, tmavošedé nohavice, tenisky bielej farby a prúžkované tričko.

Či telo vykopané z ilegálneho hrobu je nezvestný Ján, môže potvrdiť alebo vylúčiť iba porovnanie DNA s jeho príbuznými. "Som z toho hotová... Nemôžem sa na nič sústrediť," povedala príbuzná nezvestného Podmanického.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Starostlivosť sa začína už v nemocnici, tam sa však nekončí... Trvá tisíc dní.
Pôrodné babice nahrádzali mamu už 500 deťom: Svoju pomoc sa chystajú rozšíriť!
Tom Cruise so svojou dcérou Suri nemá dobrý vzťah.
Foto
Katastrofálny vzťah Cruisa s dcérou: Tom pre ňu neexistuje! TOTO pretrhlo už všetky väzby
Po úprave - Fanúšikovia Madonnu za jej BBL kritizovali.
Foto
Veľká riť musí očariť! Ktoré známe krásny zverili svoje pozadie do rúk chirurgov?
Pravdepodobnosť, že sa narodia takéto výnimočné štvorčatá, je jedna k 70 miliónom.
Foto
Tehotná mamička sa dozvedela šokujúcu správu: Šanca, že sa niečo také stane, je jedna k 70 miliónom!
(ilustračné foto).
Francúzska polícia zadržala tínedžera: Čoho sa chcel dopustiť? Svoj neľudský plán avizoval verejne!
(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!
(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
USA tajne poslali Ukrajine rakety s dlhým doletom, na priamy príkaz prezidenta
Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť