Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.01.2012 15:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Lásky prominentov 2011: Kto sa radoval? A kto stratil?

Rýchle svadby, ľúbostné vzplanutia, nové lásky, rozchody aj návraty. Aj to patrilo v roku 2011 k šoubiznisu.

Novú lásku našli Marianna Ďurianová či Ivana Surovcová. Naopak, spevák Lukáš Adamec či Zora Czoborová o ňu prišli.

Konečne sa priznali

1065431:gallery:false:false:false

O tom, že herečka Nela Pocisková (21) a režisér Ján Ďurovčík (40) tvoria pár, čvirikali už aj vrabce na streche. Zaľúbenci sa však k tejto téme nevyjadrovali a dookola opakovali, že sú len priatelia. Prvýkrát prehovorili až vo februári tohto roku a pre Nový Čas priznali, že spolu randia.

Hokejista a tanečnica

1048129:gallery:false:false:false

Veľkou láskou zahorel aj hokejový kanonier Marián Gáborík (29). Po rozchode s dlhoročnou priateľkou Soňou sa zahľadel do krásnej tanečnice Ivany Surovcovej (24). Ich láska hneď na začiatku musela prejsť skúškou, keďže Ivana mala pracovné povinnosti na Slovensku a Marián v Amerike. Zdá sa však, že ich vzťah na diaľku v skúške obstál a Ivana sa chystá za veľkú mláku študovať a podporovať svojho priateľa.

Exotická nevesta

1126896:gallery:false:false:false

Bývalý moderátor Jozef Jopo Poláček (40) sa oženil tiež veľmi rýchlo. Ani nie rok trvajúci vzťah s príťažlivou Kubánkou Glendou Lopez spečatil veľkolepou svadbou v kaštieli v Tomášove. Exotická kráska s ním dnes žije v rodinnom dome v Modre-Harmónii a spoločne sa tešia zo syna Joshuu.

Zamilovaná

1078977:gallery:false:false:false

Atraktívna červenovláska Kristína Farkašová (29) po rozvode s manželom Kamilom Mikulčíkom nezostala dlho sama. Jej srdce si získal redaktor televízie JOJ Juraj Hajdin (35). K svojmu súkromiu sa síce nevyjadrujú, herečka však predsa len prezradila, že je veľmi šťastná a má rada, keď ju priateľ pochváli, že vyzerá sexi.

Našla si náhradu

1007390:gallery:false:false:false

Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková-Karembeu (40) v marci tohto roku prekvapujúco potvrdila rozchod s manželom Christianom (40). Ešte väčším prekvapením bolo, že si zaňho rýchlo našla náhradu. Už niekoľko mesiacov randí so zámožným podnikateľom Andrém Ohanianom, ktorý je majiteľom luxusného rezortu v Marakéši. Adriana len tak prekvitá a povráva sa, že svadba by mala byť už na budúci rok.

Svadba s dvomi svedkami

1013252:gallery:false:false:false

Slovenský hokejový obranca Ľubomír Višňovský (35) sa oženil v tichosti a len v kruhu dvoch svedkov. Svoje áno povedal dlhoročnej priateľke Katke Šestákovej (33). Prominentný pár plánoval najskôr svadbu niekde v zámorí na pláži. Po tragickej smrti Pavla Demitru, ktorý bol s Višňovským veľký kamarát a mal mu ísť aj za svedka, sa však hokejista rozhodol len pre tichý obrad na úrade.

Zasnúbená

1095454:gallery:false:false:false

Moderátorka Marianna Ďurianová (34) je opäť šťastne zamilovaná. Jej srdce si tentoraz získal trnavský podnikateľ Roman Doležaj (35), ktorý svoju milú požiadal o ruku priamo v srdci New Yorku na vrchole mrakodrapu Empire State Building. Párik spolu stihol precestovať už kus sveta. Uvidíme, či bude svadba do roka a do dňa.

Bleskovo stihla všetko

1133972:gallery:false:false:false

Svadobné zvony veľmi rýchlo zazneli v tomto roku aj moderátorke Anete Pariškovej Dočekalovej (38), ktorá svoje priezvisko zmenila za Sedlmair. Svojho manžela Marka (31) spoznala vo výťahu v pražskom hoteli. Mladý Kanaďan začal s Anetou onedlho bývať, ona otehotnela a rozviedla sa so svojím bývalým manželom Davidom Dočekalom. Dnes sa s Markom tešia zo spoločného syna Gabriela.

Gratuloval aj prezident

870417:gallery:false:false:false

Pompéznu svadbu vystrojila v januári minulého roka speváčka Sisa Sklovská (46). Svoj ročný vzťah s Jurajom Lelkešom (60) spečatila za prítomnosti prominentných hostí. Nechýbal dokonca ani prezident Slovenskej republiky Ivan Gašparovič. Speváčka si na túto udalosť obliekla netradičné žlté šaty.

Korunovaní

1030376:gallery:false:false:false

So svadbou sa poponáhľala aj Wanda Hrycová (33). Po jedenapolročnej známosti povedala áno priateľovi Markovi Adamikovi (28). Obrad sa uskutočnil v Dóme svätého Martina v Bratislave a manželov počas neho korunovali ako za čias Rakúsko-Uhorska.

1140377:gallery:false:false:false

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Po úprave - Fanúšikovia Madonnu za jej BBL kritizovali.
Foto
Veľká riť musí očariť! Ktoré známe krásny zverili svoje pozadie do rúk chirurgov?
Pravdepodobnosť, že sa narodia takéto výnimočné štvorčatá, je jedna k 70 miliónom.
Foto
Tehotná mamička sa dozvedela šokujúcu správu: Šanca, že sa niečo také stane, je jedna k 70 miliónom!
(ilustračné foto).
Francúzska polícia zadržala tínedžera: Čoho sa chcel dopustiť? Svoj neľudský plán avizoval verejne!
(ilustračné foto).
Grécko zablokovalo pravicovej strane účasť v eurovoľbách: Chceli vyhrať podvodom? Ich lídrom je trestaný muž!
(ilustračné foto).
Dráma na podujatí Ľavicovej strany: Do miestnosti vtrhli útočníci! Hrozivé, čo nasledovalo
 Biden bude v utorok 12. decembra v Bielom dome hostiť ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského.
USA tajne poslali Ukrajine rakety s dlhým doletom, na priamy príkaz prezidenta
Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí