Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.01.2012 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Plodný rok 2011: Ktoré známe mamy priviedli na svet dieťa?

Rok 2011 bol opäť plodný. Svedčí o tom počet bábätiek, ktoré sa narodili prominentným mamičkám.

Väčšina z nich si domov priniesla prvorodených potomkov. Prinášame vám prehľad najznámejších slovenských mám roka 2011 a dvoch čakateliek, ktoré svoje deti privedú na svet v tomto roku.

Jozef Jopo Poláček (38)

syn Joshua

1138468:gallery:false:false:false

Bývalému moderátorovi Jopovi­ a jeho kubánskej manželke Glende Lopez sa narodil potomok v novembri v ružinovskej nemocnici. Dostal zvláštne biblické meno Joshua. Manželia dieťatko „vypiplávajú“ na Slovensku, ale keď vyrastie, plánujú sa presťahovať na Kubu.

Vera Wisterová (33)

syn Harlow

956976:gallery:false:false:false

Svoje dieťatko pred svetom skrýva aj Vera Wisterová, ktorej sa narodil v Tel Avive syn Harlow. Moderátorka chcela najskôr rodiť na Slovensku, na poslednú chvíľu však plány zmenila, aby mohla byť s manželom Jeremym Hulshom, ktorý v Izraeli pracuje. Vera však v prechodnej domovine nechce ostať natrvalo, ale iba prezimovať. V marci sa vráti so synom aj manželom na Slovensko.

Jana Kirschner (33)

dcéra Matilda Januška

1128400:gallery:false:false:false

Speváčke Jane Kirschner sa v marci narodila dcérka. S anglickým priateľom Eddiem Stevensom (37) jej dali netradičné meno Matilda Januška a pred médiami ju statočne skrývajú. Preto doteraz neexistuje oficiálna fotografia. Jana prezradila len to, že Eddie je vynikajúci otec a o Matildu sa starajú spoločne. Často lietajú z Londýna na Slovensko, kde striedavo žijú.

 

Ľubomír Višňovský (35)

dcéra Lily Alex

1013252:gallery:false:false:false

Hokejista Ľubomír Višňovský sa stal dvojnásobným otcom. K dvojročnému synovi Maximovi Lukovi pribudla v novembri dcéra Lily Alex, ktorá sa narodila na klinike v Anaheime, kde momentálne Višňovský pôsobí.

Aneta Sedlmair - Parišková (38)

syn Gabriel

988939:gallery:false:false:false

Moderátorka Aneta Sedlmair - Parišková sa stala v auguste druhýkrát mamou. Svojmu druhému manželovi Markovi Sedlmairovi porodila syna Gabriela a trojročnému Danielkovi tak pribudol braček. Pred pôrodom si vo vysokom štádiu tehotenstva Aneta s Markom stihli povedať áno.

Marián Hossa (32)

dcéra Mia Mária

1013244:gallery:false:false:false

V septembri sa narodila prvorodená dcéra slovenského hokejového útočníka Mariána Hossu. S manželkou Jankou jej dali meno Mia Mária. Dievčatko sa narodilo iba dva dni po leteckej tragédii, pri ktorej zahynul Mariánov najlepší kamarát Pavol Demitra. Hossa mal v ťažkých chvíľach aspoň jeden dôvod na radosť. Trojica spolu žije za veľkou mlákou, ale v čase pauzy NHL rodinka priletí na Slovensko za svojimi najbližšími.

Lenka Šóošová (35)

syn Richard

1135073:gallery:false:false:false

Známa moderátorka sa stala tento rok v októbri tiež mamičkou. Pohlavie dieťatka tajila do poslednej chvíle dokonca aj pred otcom dieťaťa, priateľom Richardom Raimanom a celou rodinou, ktorí sa vraj chceli nechať prekvapiť. Malý Riško dostal meno po otcovi, ktorý bol aj pri pôrode.

Marek Sapara (29)

dcéra Lara Mária

942543:gallery:false:false:false

Slovenský futbalový reprezentant Marek Sapara sa stal po prvýkrát otcom v marci tohoto roku, keď mu jeho žena Lucia porodila dcéru Laru Máriu. Rodičia sa rozhodli pre pôrod na Slovensku, keďže sa však ich dcéra na svet vypýtala o mesiac skôr, musela Lucia porodiť v Turecku, kde má Marek angažmán.

Anna Amenová (27)

a dcéra Nicole Anna

1135081:gallery:false:false:false

Miss Universe 2010 Anna Amenová privied­la v septembri na svet dcéru Nicole Annu. Ako priznala, dieťatko nebolo plánované a to, že sa ohlásil bocian, bolo pre oboch rodičov veľkým prekvapením. O to viac sa však tešili. Pred pôrodom sa Anna ešte v tichosti stihla za svojho priateľa Michala aj vydať.

Budúce mamičky

Romana Škamlová (22) a Natália Bizoňová - Kacinová (31)

1066564:gallery:false:false:false

Modelka Romana Škamlová a Queen of the World 1997 Natália Bizoňová-Kacinová sú ešte na čakacej listine a deti sa im narodia o niekoľko mesiacov. Romana má termín pôrodu presne na svätého Valentína a všetko nasvedčuje tomu, že sa jej narodí dievčatko, pre ktoré má pripravené meno Sára. Natália by mala porodiť v máji a zatiaľ netuší, či sa jej narodí chlapec, alebo dievčatko. S manželom Jurajom vybrali mená Sofia alebo Juraj.

995512:gallery:false:false:false

1140377:gallery:false:false:false

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Nehoda troch vozidiel! D1 je v tomto úseku neprejazdná
Piran, Slovenia. Beautiful aerial view on Piran town, ancient buildings with red roofs and Adriatic sea in southwestern Slovenia
Krajinu si mýlia so Slovenskom: Veľký príval turistov ich môže zahriať pri srdci!
Negotiation between Hungary and European Union. Hungarian and European flags in background.
Je demokracia Maďarov v ohrození? Europoslanci po obavách začali konať
Alojz Hlina
Hlina: Návrh novely zákona o ochrane prírody je mimoriadne nebezpečný
Marek Eštok
Eštok v Číne: Príprava na Ficovu návštevu! Čo sa tam dialo?
Predseda vlády Maďarska Viktor Orbán.
Viktor Orbán sa na konferencii konzervatívcov rozrečnil: Pozrite sa, čo povedal o Maďarsku!
(ilustračné foto)
Slovensko sa dočkalo veľkej pocty: Fínsko nám venovalo najnovšie číslo časopisu! TOTO v ňom je
Zuzana Ťapáková a Ľuboš Machaj.
Napätie v RTVS rastie: Odvolal riaditeľ Machaj šéfku marketingu Ťapákovú?
Money, euros and hand of a businessman saying stop fraud, corruption and money laundering in the corporate industry. Finance, bribery and person rejecting a cash or financial payment trade deal
Ako bojovať s praním špinavých peňazí? Europarlament schválil balík zákonov
(ilustračná foto)
Narazil do auta aj do múra, ani to ho nezastavilo: Neskutočné, koľko vodič nafúkal!
Paolo Liuzzo, bývalý priateľ princeznej Beatrice.
ŠOK! Expartner († 41) britskej princeznej sa predávkoval: Našli ho MŔTVEHO v hotelovej izbe
(ilustračné foto).
Po uzavretí vzdušného priestoru nastali komplikácie: Výrazné meškania letov!