Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.12.2011 11:01 | PR články

Power Balance – originálny darček

Power Balance je fenomenálny výrobok. Spoločnosť CNBC ho vyhlásila za „Športový produkt roka“ a spoločnosť Amazon ho prehlásila za jeden z najpredávanejších produktov vianočnej sezóny.

Na športoviskách ho bez nároku na odmenu nosia športovci najzvučnejších mien ako Shaquille O’Neal, Derrick Rose, Rubens Barrichello, Teemu Selanne a mnohí iný. Objavil sa na ruke korunného princa Grécka, Pavlosa, nosí ho vojvodkyňa z Kentu, a tiež byvalý president USA Bill Clinton. Rád sa ním chváli aj Robert De Niro a aj dalšie celebrity šoubiznisu.

1098255:gallery:false:false:false

S firmou Power Balance sa púšťajú do spolupráce také firmy ako Adidas, Rawlings, TaylorMade, AEG. Power Balance podporuje fond pre výskum rakoviny vaječníkov, sponzoruje globálne podujatie Ironman a akadémiu IMG. Spolupracuje s NBA a v pred nedávnom zverejnili spoluprácu s jedným z najznámejších Európskych futbalových klubov, Bayern Mníchov.

Power Balance je výkonnostná technológia, ktorá je založená na myšlienke, že výkonnosť ľudského tela môže byť optimalizovaná vhodným skĺbením starovekej východnej filozofie a modernej technológie. Nie je jednoduché vysvetliť, ako fungujú náramky Power Balance. Avšak ľudia, ktorí používajú originálne náramky referujú pozitívne účinky  spojené s ich nosením, ako je napríklad zvýšenie výkonnosti, zlepšenie spánku a podobne.

1098254:gallery:false:false:false

Samozrejme je aj veľké množstvo skeptikov, ktorí sú nedôverčivý ku tzv. Performance Technology, ktorej tvorcom je práve spoločnosť Power Balance.

Objavili sa  negatívne  názory jednotlivcov publikované  v médiách, pričom ich autori veľmi často priznávajú, že nemali osobnú skúsenosť s originálnymi výrobkami Power Balance.

Skepsa sa medzi ľuďmi šíri najmä  z dôvodu používania nefunkčných, lacných napodobenín náramkov Power Balance.

Ako teda rozoznáme originál Power Balance od lacného falzifikátu, aby sme mohli reálne výskúšať jeho účinky v praxi?

Jedným z hlavných ochranných prvkov, s ktorým prichádza sp. Power Balance je tzv. YottaMark, prostredníctvom ktorého si môžu ľudia overiť, že náramok ktorý zakúpili je originálny produkt Power Balance.

Verifikacný kód - YottaMark – čo je to?

YottaMark je ochranný prvok, ktorý úspešne používajú registrované obchodné značky už viac ako 20 rokov a do dnešného dňa nebol ešte prelomený. Spoločnosť Power Balance taktiež chráni svoje výrobky kódom YottaMark.

Ako funguje YottaMark?

Na zadnej strane krabičky originálneho náramku sa nachádza 24-čiselný  verifikačný kód YottaMark.

1098088:gallery:false:true:false

V internetovom prehliadači otvoríte webovú stránku a zadáte tento 24-miestny kód.

V prípade, že máte originálny produkt Power Balance, objaví sa gratulácia a základný popis produktu. Každý jeden kus Power Balance ma svoj jedinečný 24-miestny kód. Viac informácii TU.

Kde sa predávajú originálne náramky?

Originálne náramky sa dajú kúpiť na internete výlučne na stránke spoločnosti. Power Balance Slovakia s.r.o. a to na www.powerbalance.com/slovakia, prípadne na www.powerbalanceshop.sk. Taktiež je možné ich zakúpiť v sieti autorizovaných predajcov. Zoznam autorizovaných predajcov nájdete na spomínaných stránkach. Pokiaľ kupujete náramok mimo autorizovaných predajcov je takmer isté, že kupujete falzifikát.

1098256:gallery:false:false:false

30-dňová garancia vrátenia peňazí, je to pravda?

V poslednej dobe sa medializovali dezinformácie ohľadne funkčnosti náramkov Power Balance. Taktiež je faktom, že každý človek je individuálny, má iné dispozície, kondíciu, atď. a preto môže byť účinok náramku individuálny. Preto sa spoločnosť Power Balance rozhodla ponúknuť 30 dňovú garanciu vrátenia peňazí v prípade nespokojnosti s produktom. Klienti si tak môžu bez rizika výskúšať účinky náramkov a vytvoriť si vlastný názor o našom produkte. Každý autorizovaný predajca Power Balance, ktorý predáva originálne produkty Power Balance  je povinný poskytnúť zákazníkom 30-dňovú garanciu vrátenia peňazí. Je nutné predložiť doklad o kúpe a náramok v originálnom balení.

Prečo sa predávajú náramky za rôzne ceny?

Cena je jeden z najjednoduchších poznávacích znakov. Pre celú Európu je stanovená cena silikónových náramkov Power Balance 39,90 EUR. Všetci predajcovia originálnych náramkov Power Balance predávajú výlučne za túto cenu. Pokiaľ sa stretnete s náramkom, ktorý je predávaný za inú cenu, môžete si byť takmer istý že ide o falzifikát.

1098257:gallery:false:false:false

Na internete sa objavili informácie, že spoločnosť Power Balance priznala, že ich výrobky nie sú funkčné. Je to pravda?

Produkty zn. Power Balance sú funkčné. Spoločnosť Power Balance si stojí za svojimi produktami a nikdy nevyhlásila, že ich produkty su nefunkčné. Referencie miliónov spokojných užívateľov to len potvrdzujú. Je však pravda, že sa objavili podobné dezinformácie, na ktoré reagoval prezident spoločnosti p. Keith Kato. Jeho reakciu si v anglickom jazyku možu záujemcovia prečítať TU.

Pripravuje spoločnosť Power Balance nejaké nové produkty?

Áno, v týchto dňoch ide do predaja v USA úplne nový inovatívny produkt výkonnostnej technológie, tzv. Performance Mouth Gear (PMG). Jedná sa o špeciálny chránič zubov, ktorý je navrhnutý tak, aby umožnil správne nastavenie čelustného kĺbu, čím sa uvolňí svalové napätie v tvári. To následne umožní harmonickejšie nastavenie stavcov chrbtice a tiež optimálnejšie dýchanie. V Európe by sa mal dostať do predaja v prvej polovici budúceho roku. Viac informácii TU.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Amnesty kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS: Pre vládu a Národnú radu má výzvu
(ilustračné foto)
Nečakaný krok USA: Sťahujú časť svojich vojakov! Čo sa to deje?
Ilustračné foto
Študenta brutálne umučili na smrť: Popáleniny, rozdrvené kosti a rezné rany! Všetko bol nakoniec OMYL?
(ilustračné foto).
Letisko Košice odštartovalo tohtoročnú sezónu: Čakajú vás NOVINKY! Aha, kam sa bude dať letieť
Jeden z vodičov, ktorý mal z nezistených príčin prejsť do protismeru, mal pozitívnu dychovú skúšku na alkohol.
Hrôzostrašná nehoda pri Piešťanoch! Opitý vodič prešiel do protismeru, nasledovalo peklo
Ruský letecký útok v Kyjeve 25.3.2024
Aktualizované
Poplach v Kyjeve, začínajú evakuovať nemocnice! Strach vyvolalo mrazivé video
(ilustračné foto).
Ženu odsúdili na 7 doživotných trestov a 1794 rokov väzenia: Čo spravila?
Daniela Peštová
FotoVáš Tip
Peštová spomína na najťažšie obdobie svojho života: Zaspávala som s plačom! Silný odkaz pre fanúšikov
(ilustračné foto)
Plánovanie útoku na ciele spojené s Ukrajinou: Sila, kto mal Rusku pomáhať v Londýne!
(ilustračná foto)
Pozor, TU sa pohybuje medvedica s mladými! Buďte veľmi opatrní
Footballer takes the corner. Detail of player's legs and the ball during soccer match.
Veľké priznanie profesionálnych futbalistov: V TENTO deň svetu povieme, že sme GAYOVIA!
(ilustračné foto)
Večerný beh prinesie dopravné obmedzenia! V tomto meste sa pripravte