Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.12.2011 15:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

TOP paparazzi fotky: Najväčšie úlovky Nového Času

Nový Čas má zásluhou šikovných fotoreportérov a redaktorov na konte niekoľko veľkých parazzovačiek.

Všetko sa odštartovalo už v roku 2002 fotkami dnes už zosnulého Alexandra Rezeša, ktorého sanitkou prevážali do bratislavského Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb. Postupne sa pridali ďalšie top úlovky.

Nechýbali utajované milenky či milenci známych osobností, nahé prsia výstredných dám šoubiznisu či tajné stretnutia politikov a celebrít. Minulý rok sa dokonca fotografovi Nového Času podarilo nafotiť svetovú muzikantskú hviezdu Boba Dylana, ktorému sa úspešne darilo skrývať pred objektívmi fotografov celých desať rokov. A čitateľmi-paparazzmi sa v niektorých prípadoch stávate aj vy, keď ste nafotili napríklad hokejstu Žigmunda Pálffyho s Andreou Belányiovou v Chorvátsku.

Alexander Rezeš († 53) - Prevoz do nemocnice

1093254:article:true:true:true

Na túto prácu si veľmi dobre pamätám. Bola to jedna z prvých veľkých „paparazzovačiek“ v Novom Čase. Bolo to v lete a v redakcii sme vtedy mali informáciu, že Alexandra Rezeša majú, vo vážnom zdravotnom stave, priviezť sanitkou do Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb na bratislavské Kramáre. Jeho zdravotný stav sa vtedy veľmi zhoršil. Táto akcia bola o veľmi dlhom čakaní. Nevedeli sme, čo bude, ako to s ním dopadne. Musel podstúpiť niekoľko operácií srdca a potom aj na následky choroby zomrel.

Robert Fico - Láska z letiska

1093249:article:true:true:true

Fica a jeho právničku Zuzanu Kupcovú som nafotil na rakúskom letisku Schwechat. Do redakcie prišlo echo, že vtedajší premiér sa vracia z Číny a že ho hneď nato čaká ďalší let. Na letisko som prišiel skoro ráno, okolo štvrtej, strašne lialo. To, ako som to nafotil, bolo zaujímavé. Jediné auto, ktoré tam vzbudzovalo rešpekt, bolo policajné. Kľakol som si ku dverám policajného auta a cez jeho sklá som to nafotil. Obaja sa snažili byť veľmi opatrní, bolo tam veľa civilných vozov, práve po tých sa obzerali. To rakúske policajné auto si nevšímali. Keď sa poobzerali a mysleli si, že je čistý vzduch, vtedy sa začali objímať.

Vladimír Mečiar - Zabíjačka, slivovica a mufti!

1093253:article:true:true:true

Bola to adrenalínová robota, a to z toho dôvodu, že miesto, kde má haciendu, je na samote a na svahu. Bolo to v zime a na strome neboli žiadne listy. Z tej haciendy, kde bol Mečiar, bolo vidieť na kilometer okolo, čiže bolo veľmi ťažké sa maskovať. Bol som v maskáčoch, ale bol problém sa priblížiť na také miesto, odkiaľ sa dalo fotiť. Navyše tam boli bezpečnostné opatrenia, ochranka, pretože si Mečiar pozval aj ľudí z vlády. Všade bolo ticho, a keď som fotil, dolinou sa ozýval každý zvuk uzávierky fotoaparátu.

Andrea Belányi a Žigo Pálffy - Tehotenské bruško

1093240:article:true:true:true

Len deň po odštartovaní našej akcie Tip od vás, kde sa z čitateľov stali reportéri, sme dostali prvý super tip! Po tajnom randení a nemenej tajnom sobáši, nafotografoval čitateľský paparazzi v chorvátskom Krku, ako si užívali spoločnú dovolenku. A Andrei Pálffy-Belányi vykúkalo spod trička tehotenské bruško. Pár po tejto fotogafii priznal, že čakajú bábätko. Narodila sa im dcérka Saskia.

Ďurianová a Novotný - Spoločná dovolenka na Seychelách

1093242:article:true:true:true

V redakcii sa zistilo, že čerství milenci utiekli zo Slovenska a odišli sa skryť na Seychely. Nevedeli sme hotel ani nič bližšie. Keď som tam doletel, zistil som, že Seychely majú viac ako sto ostrovov a spätnú letenku som mal o tri dni. Všetko navyše komplikoval hurikán, ktorý tam vtedy bol. Boli popadané stromy a niektoré cesty boli úplne neprejazdné, takže to bol dosť veľký adrenalín. Pri tejto robote som veľa improvizoval a mal som aj šťastie. Marianna a Honzík boli na ostrove Mahé. V deň, keď sa to podarilo, obaja zaspali na pláži. Boli tam v tú chvíľu iba oni dvaja a nafotil som ich pri poslednom, resp. zapadajúcom slnku.

Zuzana Hajdu - Keď je pekelne horúco

1093251:article:true:true:true

Moderátorska hviezda televízie JOJ ukázala naozaj všetko. Tieto zábery sa nám podarilo urobiť vo vidieckej rezidencii na Bodíkoch, kde Zuzana oddychovala so svojou moderátorskou kolegyňou Adrianou Kmotríkovou. Zuzane bolo však v augustový deň poriadne horúco, keďže si vrchný diel plaviek dala dole. Objektívu a spúšti to, samozrejme, neuniklo.

Hablovičová a Žitný – Romantická prechádzka v Malinove

1093239:article:true:true:true

Pamätám si, že bolo leto, vonku bolo veľmi teplo a my sme hodiny presedeli v aute. Trvalo to celé asi tri dni. Akurát sme sa dohadovali s kolegami, že nás prídu vystriedať a vtedy sme uvideli Luciu, ako šoféruje Rasťovo auto. Žitný hneď za ňou šoféroval jej kabriolet. Autom sme sa priblížili k ich plotu a akurát sme dvojicu „vymákli“ v romantickom objatí. Urobili sme pár záberov a potom sa párik vybral na prechádzku, počas ktorej sa jašili a podarili sa nám super fotky. Mali sme aj kameru, a tak vzniklo aj krátke video.

Bob Dylan - Bicyklovanie pri Dunaji

1093248:article:true:true:true

Pred Kempinski Hotelom, kde bol Bob vtedy ubytovaný, sa mihol v ten deň až popoludní. Bolo to v lete, vonku bolo 30 °C a on mal na hlave baranicu, rukavice, vysoké kožené topánky a páperovú bundu. Sprevádzala ho nejaká pani a on tlačil bicykel, chcel sa previezť. Najskôr sa poobzeral na tej strane, kde chodia električky, potom to vzdal a išiel na druhú stranu k Dunaju. Vybral sa smerom do mesta. Rýchlo som sa otočil a počkal som ich v strede cesty. Keď som ich uvidel, urobil som prvých pár záberov. Potom sa z mesta vracali a vtedy som ho nafotil, ako sa bicykluje. Bob potom išiel za svojím bodygardom a upozornil ho, že fotím. Musel som pred ním vymazať fotky, tie sa však v redakcii dali obnoviť.

Geišberg a Magálová - Bozkávačka na parkovisku

1093252:article:true:true:true

Keď sme dostali informáciu, že to Magálová ťahá s hereckým kolegom Geišbergom, rozhodli sme sa ich sledovať po spoločnom predstavení. Odchádzali každý v inom čase, ale potom sa stretli na jednom parkovisku, kde Geišberg prestúpil k Magálovej do auta. Bola tam však taká tma, že technicky bolo nemožné nielen fotografovať, ale ani vidieť, čo sa v jej aute dialo. Aby sme sa neprezradili, nemohli sme si fotiť z kontaktnej vzdialenosti. Ich druhé stretnutie trvalo veľmi krátko, takže sme sa nestihli ani priblížiť. Do tretice som už išiel na istotu. Bola to totiž derniéra ich spoločného predstavenia. A podarili sa mi urobiť tieto snímky.

Dara a Rytmus - Najnečakanejšia lovestory

1093241:article:true:true:true

Najväčšia dilema pri tejto trojdňovej „sledovačke“ bola, či nejde o dobre premyslený reklamný ťah. Keď sa však zamilovaný Patrik vybral v noci netušiac, že ho niekto sleduje, do štyristo kilometrov vzdialených Košíc za Darou, bolo jasné, že je to láska. Nakoniec však dvojica odišla z východu Slovenska a ubytovala sa v Bratislave. V jeden štvrtkový večer vyšli spoločne na rande a vtedy sa podarilo urobiť prvé snímky zamilovaného páru.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Je to oficiálne vonku: Bátovská Fialková prehovorila o svojej budúcnosti
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón a zúfalí paraglajdisti si nevedia s nimi rady.
FotoVáš Tip
Štvorkolkári vyrážajú do zakázaných zón na Straníku, paraglajdisti aj turisti sú zúfalí: Bojíme sa o svoj život!
European Union flags in front of the Berlaymont building (European commission) in Brussels, Belgium.
Podpláca Rusko europoslancov? Parlament je zhrozený! Treba urýchlene konať
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Premiér má obavy: Budúcnosť nevyzerá ružovo! Budeme platiť?
Foto
Attila Végh pocíti odklon sponzorov: O koľko peňazí príde na reklame?
(ilustračné foto)
Ukradli, čo mohli! Polícia vo Svidníku obvinila piatich mužov: Vypáčili zámok a potom to prišlo
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Pre muža nastanú krušné časy: Odsúdili ho za vlastizradu! Čo chcel stvárať na Ukrajine?
Jana Frajkorová sa krásnemu remeslu venuje celý život.
Foto
Jana vyrába z čipky majstrovské kúsky: Jej diela vám vyrazia dych! Používa nevšedný spôsob
(ilustračné foto).
Nehoda troch vozidiel! D1 je v tomto úseku neprejazdná
Piran, Slovenia. Beautiful aerial view on Piran town, ancient buildings with red roofs and Adriatic sea in southwestern Slovenia
Krajinu si mýlia so Slovenskom: Veľký príval turistov ich môže zahriať pri srdci!
Negotiation between Hungary and European Union. Hungarian and European flags in background.
Je demokracia Maďarov v ohrození? Europoslanci po obavách začali konať
Alojz Hlina
Hlina: Návrh novely zákona o ochrane prírody je mimoriadne nebezpečný