Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.11.2011 12:00 | Správy | Krimi | Nehody

Jozef o bezohľadnom vodičovi: Dúfam, že z basy nevylezie!

Prežili len zázrakom! Rodina Kovácsovcov s dvoma malými deťmi cestovala z Bratislavy do Považskej Bystrice na návštevu k rodičom.

Na diaľnici D1 sa k nim zozadu prirútilo čierne auto, narazilo do nich a zmietlo ich z diaľnice. Auto s rodinou sa po náraze prevrátilo a narazilo do stromu. Vodič čierneho suzuki Martin (38) z Bratislavy z miesta nehody ušiel. Policajti ho chytili až v Nitre a namerali mu 1,5 promile alkoholu.

Rodina Kovácsovcov sa v sobotu vybrala na návštevu do Považskej Bystrice. Do ich Opla Zafira pri jazde v pravom jazdnom pruhu tesne pred Voderadmi (okr. Trnava) zozadu narazilo čierne Suzuki Swift. „Zrazu som ucítil prudkú ranu, keď do nášho boku vrazilo čierne auto. Vyleteli sme z cesty, auto urobilo niekoľko kotrmelcov,“ opisuje hrozné chvíle Jozef Kovács (37). V aute s ním sedeli jeho manželka (30), dcérka (3) a synček (5). „Keď sme dopadli, zakrvavené deti v bolestiach nariekali a manželka bola v bezvedomí. Deti z auta vytiahol mladý pár, utíšili ich a naložili do svojho auta. Ja som sa pokúšal vyslobodiť manželku, ktorá bola zakliesnená v pásoch. Po chvíľke boli pri nás hasiči a už nás brali sanitky,“ spomína si na každý okamih Jozef.

Takto došlo k nehode (po kliknutí sa vám obrázok zväčší)

1080654:gallery:false:false:false

Celá rodina skončila v nemocniciach. Jozefa aj so synčekom previezli do Trnavy. Otec má zlomenú hrudnú kosť a podrobuje sa ďalším vyšetreniam. S manželkou sa ešte ani nerozprával, pretože aj s dcérkou ležia v bratislavskej nemocnici. „Malinká ma rozrazenú peru a pomliaždeniny na tvári. Najhoršie je na tom moja manželka, má vraj zlomenú sánku a doráňanú tvár. Pľúca mala zaliate tekutinou a lekári sledujú aj činnosť pečene. Našťastie sme už všetci mimo ohrozenia života,“ dodáva s úľavou Jozef.

1080650:gallery:false:false:false

Na hrôzostrašnú nehodu však rodina určite nezabudne do konca života. „Ten človek nech si spytuje svedomie hlavne kvôli mojim deťom. Dúfam, že za to, čo spravil, len tak rýchlo z basy nevylezie,“ odkazuje šokovaný otec rodiny Peter nezodpovednému vodičovi.

Vodič Martin (38) z Bratislavy so svojím suzuki po nehode nezastavil a ušiel. Polícia ho našla až na nitrianskej benzínke a namerali mu 1,5 promile alkoholu. Aj napriek tomu, že tvrdil, že pil až po nehode, polícia začala trestné stíhanie pre ohrozovanie pod vplyvom návykovej látky a ublíženie na zdraví. Polícia muža vypočula a prepustila. „Stíhaný bude na slobode,“ uviedla trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Knight Rider: Kitt (1982 Pontiac Trans-Am)
Foto
Vždy ste túžili po tátošovi z Knight Ridera či Batmana? Reálne trhanie asfaltu by vás vyšlo pekne draho!
O pohodlie havkáčov sa postará vyškolený personál.
Cestovanie so psom môže byť problémom: Spoločnosť našla riešenie! Havkáči sa budú mať ako v bavlnke
(ilustračné foto)
Muž, ktorý útočil mačetou v knižnici na Ekonomickej fakulte bol zneškodnený: Polícii bol páchateľ známy
Tyumen, Russia - January 21, 2020: TikTok and Facebook application  on screen Apple iPhone XR
Známa sociálna sieť unikla pokute len o chlp: Prečo sa Európska komisia obáva o bezpečnosť detí?
recycling Plastic in junkyard wait for recycling.The plastic  waste can  reused many times  ,decreased air pollution and greenhouse gases
Zatočí svet s plastami? V Kanade odštartovalo rokovanie: Odzneli tam slová do boja
Biely dom (ilustračná fotografia).
Ukrajina je o krôčik bližšie k sľúbenej vojenskej pomoci od USA: Pentagón je pripravený
Lutz Berlemont-Bernard - Stadt-Land-Fotografie - Israel von Norden bis Süd
Grécko zavalili mračná prachu zo Savany: Takéto niečo nezažili roky! Úrady varujú
Na rchívnej snímke z 27. augusta 2023 športovkyne plávajú v rieke Seina počas prvej etapy testovacích pretekov v triatlone žien pre OH2024 vo francúzskej metropole Paríž.
Olympijské hry sú už za dverami: Bude sa plávať v Seine? Macron si neodpustil poznámku
Talianska polícia (ilustračná fotografia).
Poplach v centre Ríma: Z hotela museli evakuovať hostí, hrozné, čo sa tam dialo
Maratón s vínom
Foto
Šialenec na maratóne zvolil netradičnú taktiku: Prechľastal sa až do cieľa! Odpadnete, ako to skončilo
Archaeology: a thin layer stripping.One of the stages of excavation
Budeme prepisovať učebnice? Veľký objav vedcov: Zaujímavé, čo zistili o Platónovi
Foto
Ďalšia trpká rana pre Attilu Végha: Spoluprácu s ním ukončil už tretí sponzor!