Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.11.2011 11:53

Tragédia v Šenkviciach: Syn našiel matku s druhom zavraždených v posteli!

Na ten pohľad nikdy nezabudne! Obcou Šenkvice pri Pezinku otriasla obrovská tragédia. V jednom z rodinných domov objavili mŕtve telá dvoch ľudí.

V rodinnom dome na Chorvátskej ulici našiel v nedeľu ráno syn Milan v posteli nehybne ležať svoju mamu Agnesu († 67) a jej druha. Niekto ich zavraždil brutálnym spôsobom, obaja mali podrezané hrdlo. Po vrahovi polícia stále pátra. Rodina aj susedia sú z tragédie zhrození.

„Milan sa so svojím synom chystal navštíviť mamu. Klopal na dvere, ale nikto mu neotváral, dom bol zamknutý. Potom v posteli našiel nehybne ležať svoju mamu aj s jej druhom,“ hovorí obyvateľka Šenkvíc. Staršiemu páru príbuzní už nedokázali pomôcť, Agnesu a jej druha niekto zavraždil. „Syn ich našiel s podrezaným hrdlo, je to strašná tragédia pre celú rodinu aj dedinu,“ dodáva obyvateľka obce.

Zakrátko prišli na miesto tragédie sanitka aj polícia, ktorá okolie domu uzavrela páskou. „Obhliadajúci súdny lekár predbežne cudzie zavinenie nevylúčil a nariadil vykonať súdnu pitvu, ktorá určí presnú príčinu smrti. Vyšetrovateľ PZ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy,“ povedal František Peczár, bratislavský krajský policajný hovorca. Polícia včera hľadala istého muža, nikoho podozrivého však zatiaľ nemá, po podozrivých z vraždy aj naďalej pátra.


Dedinčania si na dôchodcov spomínajú ako na veľmi slušných a srdečných ľudí. „Žili spolu viac ako 15 rokov, Agnesa mala troch synov, boli veľká rodina. S druhom Jánom stále chodili ruka v ruke, boli veriaci a vždy ochotní pomôcť,“ hovoria susedia. Obyvatelia Šenkvíc si drámu v rodinnom dome nevedia vysvetliť. „Takí dobrí ľudia nemohli mať nepriateľov. Žili úplne skromne a snažili sa dokonca pomôcť aj problémovému vnukovi,“ dodávajú obyvatelia.

 

Ako informoval Peczár oznámenie o smrti dvoch ľudí prijala polícia na čísle 158 v nedeľu o 10.45 hod. Ohliadajúci súdny lekár cudzie zavinenie predbežne nevylúčil a nariadil súdnu pitvu, ktorá určí presnú príčinu smrti. "Identita mŕtveho muža nie je v súčasnosti známa. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre vraždu," uviedol policajný hovorca, ktorý zdôraznil, že policajti na mieste vykonávajú neodkladné a neopakovateľné úkony a nie je možné poskytnúť bližšie informácie.

Podľa neoficiálnych informácií mŕtvym mužom má byť druh spoluvlastníčky domu Ján N.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Richard Sulík
Sulík sa chce dostať do europarlamentu: Ochraňujme prírodu, ale nezničme si európsky priemysel, tvrdí
vojak
Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine
Na snímke podpredseda vlády a minister životného prostredia SR Tomáš Taraba (nominant SNS) počas 3. chôdze NRSR k Programovému vyhláseniu vlády (PVV)
Minister Taraba: Národné parky majú zabezpečené financovanie z Envirofondu
(ilustračné foto).
Ruské ministerstvo sa otriasa v základoch: Zadržali ďalšieho podozrivého! O čo ide?
Toto obdobie ženského životného cyklu môže trvať až sedem rokov.
Do prechodu sa dostávajú stále mladšie ženy: Ste jednou z nich? Toto radí odborníčka
Foto
Hokejový talent Dvorský o neúčasti na MS: Klamal by som, že...
Na snímke podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky (NR SR) Michal Šimečka (Progresívne Slovensko).
Šimečka: Progresívne Slovensko odmieta využívanie druhého piliera na štátne investície
ilustračné foto
Ukrajina a Rusko si idú po krku: Správy o obetiach priniesli oba fronty!
Bojnický zámok
Keď prídete cez leto do Bojníc, ostanete prekvapení: Plánujú zmeny
K streľbe došlo v budove Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej na Námestí Jana Palacha v Prahe.
Streľba na UK ochromila Česko: Desivá udalosť zanechala rany na duši tisícom ľudí
(ilustračné foto)
Ovocinári sú ako na ihlách, nič nie je isté: Tŕpnu pred rozhodujúcou nocou!
Posledné zbohom Dušanovi Grúňovi († 81). Vdova Majka je zlomená.
Foto
Pohreb Dušana Grúňa († 81): Užialená vdova Majka je v koncoch, bolestivý ODKAZ manželovi pri truhle