Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.11.2011 10:00 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Bieberova frajerka Selena: Zo škaredého káčatka sexsymbol

Život tínedžerky Seleny Gomez (19) v mnohom pripomína americký sen. Kariéra, láska s Justinom Bieberom z nej však namyslenú celebritu neurobili.

Momentálne najžiadanejšie dievča Ameriky poznajú nielen tí najmladší, vďaka seriálu Kúzelníci z Waverly, ale aj staršie ročníky, ktorým vyráža dennodenne dych svojím očarujúcim hlasom. Selena Gomez dobyla nielen filmový svet, ale boduje aj vo všetkých svetových hitparádach. Ak by ste však čakali namyslenú celebritku, ktorá všade, kam príde, narobí rozruch nesplniteľnými požiadavkami, veľmi by ste sa mýlili.

Selena, tak ako jej predchodkyne Britney Spears, Christina Aguleira či Miley Cyrus, trávila detstvo viac na filmových pľacoch a kastingoch ako na ihrisku s ostatnými rovesníkmi. Nič z toho však neľutuje. „Milujem všetko, čo sa ma aspoň na chvíľku dotklo. Určite neľutujem nič, o čo som prišla alebo čo som premárnila. Malo to tak byť,“ vraví.

Selena Marie Gomez sa narodila 22. júla 1992 v Texase, vtedy len 16-ročnej neúspešnej herečke Mandy Cornett a Ricardovi Gomezovi. S mamou však po rozvode boli nútené presťahovať sa a nastali pre ne ťažké časy „z ruky do úst“. Dariť sa im začalo až v roku 2001, keď Selena po mnohých konkurzoch padla do oka tvorcom obľúbenej americkej detskej šou Barney a Priatelia.

Po dvoch rokoch však zažila ďalšiu ranu, keď rozkošnú napoly Mexičanku s talianskymi koreňmi prepustili. Po čase sa však ujala ako epizódna postava. Malú rolu dostala vo filme Spy Kids 3D: Game Over, zažiarila aj po boku Chucka Norrisa v seriáli Walker, texaský Ranger. V detských seriáloch spoločnosti Disney hrala v Sladkom živote Zac­ka a Codyho či v legendárnej Hannah Montane ako rivalka Miley Cyrus.

Šikovná kúzelníčka

Veľký zlom v živote Seleny však znamenala úloha neposlušnej kúzelníčky Alex Russo v Kúzelníkoch z Waverly, aj keď nikdy nebola fanúšičkou mágie či Harryho Pottera. Producenti sa za ňou odvtedy išli potrhať. Svedčia o tom už len samé hlavné postavy - A zase jedna Popoluška, Program na ochranu princezien, Ramon a Beeze... A od filmovej kariéry bol len krôčik k tej hudobnej.

Pred dvoma rokmi vydala so svojou skupinou Selena & The Scene debutový album Kiss & Tell, ktorý sa umiestnil v rebríčku Billboard Top 200 na 9. priečke. Po roku prišiel hneď ďalší A Year Without Rain a momentálne brázdi rebríčky už s tretím When The Sun Goes Down.

Láska so sexidolom

Mnohými je však Selena neprávom zatracovaná. Najmä bláznivými fanúšičkami jej priateľa a tínedžerského sexidolu Justina Biebera (17), s ktorým začala tajne randiť začiatkom roka 2010. Svoju lásku sa snažili dlhé mesiace skrývať, pretože sa báli nenávisti fanúšikov. Nie raz Selene po odhalení ich vzťahu domov prišiel list s rôznymi vyhrážkami. „Na svete je veľa neprajných ľudí. Mama ma však vychovala tak, aby som im v žiadnom prípade neoponovala, lebo ich to môže ešte viac vydráždiť. Ubližuje mi to, samozrejme, ale čo mám robiť. Sto ľudí, sto chutí,“ tvrdí Selena, ktorá si nerobí ťažkú hlavu ani z Justinovej údajnej nevery a trojmesačného syna, ktorého mal splodiť s istou Mariah Yeater. Tá teraz žiada testy, ktoré by dokázali, že s ňou Justin mal pohlavný styk, ako ona tvrdí, po prvýkrát v živote a trval len niečo vyše 30 sekúnd. Justin privolil, že ich absolvuje, ale okamžite po prijatí výsledkov ju zažaluje za ohováranie.

Pomáha v charite

Selena sa napriek kríze vo vzťahu snaží na verejnosti pôsobiť, akoby sa nič nedialo, ale v ťažkých chvíľach jej najviac pomáha kamarátka, tiež herečka, Demi Lovato, s ktorou sú si naozaj blízke. Venujú sa spolu aj charite, o ktorej Selena hovorí ako o časti svojho srdca. Veď pre nič, za nič sa nestala zatiaľ najmladšou ambasádorkou dobrej vôle UNICEF.

Život Seleny naozaj pripomína splnený americký sen. Nedos­tala však vždy všetko zadarmo a o svoje šťastie sa musí každý deň biť s nepriazňou osudu a mnohými závistlivcami. Jedno však určite vie: „Herectvo ani hudbu nikdy neopustím!“

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke radosť po góle zľava Branislav Mezei (Nitra) a Samuel Buček (Nitra). Budú sa dnes večer Nitrania tešiť so zisku titulu?
Prvé slová kapitána Nitry po zisku titulu: Zaslúžime si dlhé oslavy!
Nemecký europoslanec za krajne pravicovú Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah
Nemecký europoslanec čelí vážnemu obvineniu: Úplatky z Ruska a Číny?!
Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej