Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.11.2011 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Klenot Markízy Adela Banášová: Chystá útek do Jojky?!

Hoci nie je oficiálne jej internou zamestnankyňou, moderovala tie najlukratívnejšie a najväčšie projekty, ktoré bežali na našich obrazovkách.

Sen sa jej splnil vlastnou talkshow, no práve tá ju ničí. A dohnala ju k radikálnemu kroku. Podľa informácií Nového Času sa moderátorka chystá upísať konkurencii. „Adela by mala od budúceho roka figurovať na Jojke. Televízia jej pripravuje nový formát. Jej prestup sa rieši už dlhé týždne,“ prezradil človek z Banášovej okolia.

Zdá sa, že Adele zvoní v Markíze umieračik . Adela Banášová dosiahla v televízii Markíza veľa. No potápajú ju praktiky okolo jej vlastnej relácie. „Je frustrovaná a má toho dosť. Neustále jej menia vysielací čas. Najviac je sklamaná z toho, že si nemôže pozývať hostí, akých by chcela. Stále to musí byť len niekto mediálne známy,“ detailne vykresľuje problémy zdroj z Adelinho okolia. Ako sa zdá, po posledných zmenách, keď šou beží už len raz do týždňa v nočných hodinách, pretiekol pohár trpezlivosti aj samotnej Banášovej. Ani inovácia totiž nezabrala a so sledovanosťou to stále ide dole vodou. Podľa mediálne.sk dosiahla Adela show po presune na sobotu hlboký podpriemer v skupine 12 - 54, čo bolo len 21,3 %.


Banášová sa zrejme v hodine dvanástej rozhodla konať. Záujem o svoju osobu z ďalšej strany dokonca ani netají. „Ponuky sú rôzne,“ priznala včera stroho Novému Času Adela. Tá sa drží svojej tradície a ako vždy je veľký diplomat. Je totiž o nej verejne známe, že vo vyjadreniach okolo svojich pracovných ponúk je mimoriadne opatrná, kým nemá „v hrsti“ podpísané zmluvy. „Adela v podstate dookola moderuje rovnaké projekty a začína to byť pre ňu stereotypné. Už naozaj potrebuje zmenu,“ dodáva človek z jej blízkosti. A práve tú zmenu jej ponúka konkurencia.

Na chodbách Koliby sa totiž už dlhší čas šušká, že k jojkárom by mala od jarnej sezóny pribudnúť najvychytenejšia slovenská moderátorka. Televízia napriek tomu stále nechce nič potvrdiť a svoje tromfy si zatiaľ necháva v rukáve, no ich vyjadrenie hovorí za všetko.

Adelu Banášovú považujeme za výbornú moderátorku, ktorá má naďalej obrovský potenciál a určite by si zaslúžila kvalitnú reláciu a iný prístup televízie k jej projektu,“ zhodnotil Jozef Gogola, vedúci PR oddelenia Jojky. Nový Čas zisťoval aj to, či si v Markíze plánujú Adelu udržať.Adela Banášová patrí medzi naše top tváre a rozhodne s ňou počítame aj v jarnej vysielacej sezóne, o ktorej budeme našich divákov včas informovať,“ povedala Oľga Dúbravská, hovorkyňa Markízy. Či pre ostrieľanú moderátorku majú v novom roku pripravený konkrétny projekt, sme sa však nedozvedeli.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto)
Vybavujete si TENTO doklad? Ministerstvo varuje: S týmto musíte počítať
Čínsky prezident Si Ťin-pching na stretnutí s Emmanuelom Macronom počas návštevy Francúzska.
Foto
Stretnutie Macrona a Si Ťin-pchinga: Francúzsky prezident hovorí o historickom bode zlomu!
Čo si už podvodníci nevymyslia?
Váš Tip
Do nezmyslu, ktorému Slováci naleteli, zatiahli najznámejšieho čarodejníka: Čo má autorka Harryho Pottera s Ruskom?!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Doplatí krajina na ministrove slová?! Rusko si predvolalo zahraničného diplomata: Svoje manévre si bránia
ilustračné foto
Aktualizované
Tragédia v nemocnici Poprade: Senior († 65) vypadol z okna toaliet! Čo sa stalo?
Ilustračné foto.
Nebezpečný incident: Čínska stíhačka vystrelila na austrálsky vrtuľník! Peking má čo vysvetľovať
Polícia pátra po dvoch nezvestných 17-ročných dievčatách
Polícia pátra po nezvestných 17-ročných dievčatách: Videli ste ich?
(ilustračné foto)
Novinky o predčasnom dôchodku: Sociálna poisťovňa upraví výšku dávok!
ilustračné foto
Katastrofálne správy z frontu: Ďalšia rana pre Ukrajinu! To vôbec nevyzerá dobre
Foto
Česi zostali zaskočení: Bol jedným z najlepších, má novú zmluvu v NHL ale na MS hrať nebude!
Polícia objasnila krádež trezoru v Bratislave, obvinila viacero ľudí.
V Bratislave ukradli trezor: Zatočí sa vám hlava, koľko v ňom bolo peňazí! Polícia prípad objasnila
Varovanie pred búrkami
Pekné počasie skončilo, blíži sa niečo iné! Meteorológovia varujú: Bude to nebezpečné