Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.11.2011 10:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Dara a Rytmus sú milenci: Tieto fotografie ich prezradili!

Po rozchode s Matějom Homolom bola speváčka Dara Rolins dlhý čas sama. Prednedávnom však potvrdila, že má nového milenca. A my vieme, kto to je!

Toto by čakal málokto. Speváčka Dara Rolins (38) sa spolu s Patrikom Rytmusom Vrbovským (34) postarali o prekvapenie roka v celom česko-slovenskom šoubiznise. Dlhoročné kamarátstvo prerástlo do lásky a už viac ako mesiac tvoria pár! Nový Čas ich v týchto dňoch pristihol pri spoločných radovánkach. Raper si bol svoju čerstvú lásku vyzdvihnúť na východe Slovenska, kde vystupovala. Dvojica sa napokon „zašila“ na niekoľko nocí do bratislavského hotela.

1073644:article:true:true:true

Speváčku Daru Rolins zlomil rozchod s otcom jej dcérky Laury Matějom Homolom. Takmer rok sa v súvislosti s ňou neobjavilo žiadne mužské meno. Len pred nedávnom však exkluzívne pre český denník Blesk prehovorila o novom milencovi, jeho meno však odmietla prezradiť.

Povedala len toľko, že sex je pre ňu prirodzenou súčasťou života, no nechcela o tom viac hovoriť. "Sex je neodbytnou súčasťou môjho života. Prirodzenejšie je pre mňa ho mať, ako ho nemať. To ako, kde a s kým, si nechám pre seba. Necítim potrebu zdôverovať sa práve s touto problematikou svetu."

Vo štvrtok sa však Novému Času podarilo vypátrať, že jej novým objavom je spevák a raper Patrik Vrbovský, alias Rytmus! Ktovie, či z ich vzťahu vznikne skutočná láska, alebo ide len o chvíľkové vzplanutie. Speváčka by si už pevný vzťah zaslúžila!

1073443:article:true:true:true

Dara a Patrik si vzájomnú prítomnosť užívali takmer po celom Slovensku. Speváčka v stredu otvárala nákupné centrum v metropole východu. Kým kráska sa chystala na zodpovednú úlohu, veľké prípravy na nočné rande prebiehali aj na druhej strane. Zamilovaný Vrbovský nenechal nič na náhodu a všetko premyslel do najmenších detailov. V Piešťanoch sa najskôr štýlovo „ohákol“ a namieril si to na najbližšiu benzínovú pumpu. Natankoval plnú nádrž a v autoumyvárke si dokonale „vygruntoval“ auto. Potom mu už nič nebránilo vydať sa na diaľnicu smer Košice, kde ho už netrpezlivo čakala jeho nová láska. „Sú spolu vyše mesiaca. Vie to len úzky okruh ľudí, lebo je to ešte čerstvé,“ prezradil zdroj z okolia dvojice, ktorý vyvracia, že by išlo len o krátkodobý úlet.


Hoci by sa dalo očakávať, že čerství milenci sa budú skrývať a stretávať potajomky, opak je pravdou. Vrbovský dokonca bez zábran zaparkoval svoj luxusný mercedes priamo pred vchodom do košického hotela, kde bola Rolins ubytovaná. Zamilovaná dvojica sa tam však dlho nezdržala a vyrazili spolu do hlavného mesta. Keďže hrdličky trávia spolu každú voľnú chvíľu spoločne, ruka v ruke vybavovali aj neodkladné záležitosti. V nestráženej chvíli nechali svojim citom voľný priebeh a náklonnosť si prejavovali aj na verejnosti. Za objatia, zamilované pohľady a hladkanie po zadku sa ani jeden z nich nehanbí. Keď Nový Čas oslovil samotnú speváčku a spýtal sa jej na vzťah s Rytmusom, stroho odpovedala, že sa nebude vyjadrovať. Jej manažérka Eva Skallová bola o čosi zhovorčivejšia. „Obaja sú to slobodní a dospelí ľudia, ktorí majú právo na svoje súkromie,“ okomentovala nový vzťah svojej šéfky a kamarátky v jednej osobe. O nič zhovorčivejší nebol ani raper. Nebudem sa vyjadrovať k svojmu súkromiu, odkázal po svojej manažérke Rytmus.

Ani samotný Patrik zjavne nečakal, že kamarátstvo s Darou sa môže zmeniť na veľkú lásku.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Popredného podnikateľa odsúdili z korupcie: V podvode boli namočené aj jeho dcéry
Foto
Boxerka opisuje desivé detaily z väzenia: Najponižujúcejšie je byť nahá a predklonená!
Vodič jazdil po diaľnici rýchlo, opitý, bez dokladov a v čase zákazu
Foto
Absolútna nezodpovednosť: Jazdil po diaľnici ožratý a bez dokladov! Tam to však neskončilo
Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Na snímke zľava Štefan Kuffa, Filip Kuffa a Gregor Kuffa.
Súdny proces s Kuffovcami: Podvody s pôdou a útoky na farmárov?! Vypovedala ďalšia svedkyňa
David a Ján (v strede) sú tímu špecialistov nesmierne vďační za pomoc.
FotoVáš Tip
Novinka v Rooseveltovej nemocnici: Pacientom vyrobia novú čeľusť i zuby! Komu už dali lekári novú tvár?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Zvládne Putin financovať vojnu? Ruská ekonomika však čelí ďalšej závažnej otázke
Ilustračné foto
Prichádza ZVRAT v počasí: Teploty sa prudko zmenia! Čo nás čaká cez víkend?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Toľkoto majú poslanci zarábať v roku 2024: Z tej sumy spadnete na zadok
People Queue for a Night Show at The Moulin Rouge. Paris, France
VIDEO Svetoznámy kabaret prišiel o svoj poznávací znak: Toto mohlo dopadnúť veľmi zle!
ilustračné foto
Americká loď zaznamenala ďalší zostrel: Zabránili zákernému útoku?
Dentist and patient at medical center. Doctor treats a mature man teeth with dental drill. Orthodontist and prosthetics appointment. Hygiene and teeth healthy.
Nočná mora každého pacienta: Chirurg mu natlačil zubný implantát až do... To snáď nie!