Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.08.2011 13:00 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Šeherezáda a Onur prídu na Slovensko: Ide o veľké prachy!

Protagonisti Tisíc a jednej noci Bergüzar Korel (28) a Halit Ergenc (40) budú najväčšími ťahákmi tohtoročných Dní otvorených dverí.

Prevalilo sa, že hrdinka Tisíc a jednej noci rokovala s Markízou mesiac o sume, za ktorú je ochotná prísť. Do akých výšok sa vyšplhal výsledný honorár? Srbská televízia manželom podľa médií za nedávnu návštevu v ich končinách zaplatila astronomických 100 000 eur. Skasíruje turecká dvojica takúto sumu aj na Slovensku? Už dnes je jasné, aké šialenstvo sa strhne, keď sa Šeherezáda a Onur objavia 20. augusta v areáli Záhorskej Bystrice.

842691:gallery:false:false:true

Honorár sa vyšplhal do desiatok tisíc eur

Na Slovensko zavítajú Bergüzar Korel a Halit Ergenc zo slávnej telenovely Tisíc a jedna noc. Hviezdna návšteva predstavuje veľké lákadlo pre divákov, no rozhodne to nebude lacná záležitosť. Rokovania medzi hercami a televíziou trvali údajne mesiac a výsledný honorár sa vyšplhal do desiatok tisíc eur. „Finančné záležitosti nebudeme komentovať,“ dodala stroho hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Keď sa však vezme do úvahy, že srbská televízia im za nedávnu návštevu pri príležitosti ukončenia vysielania romantického hitu zaplatila 100 000 eur, suma bude aj na Slovensku vysoká. Je totiž veľmi pravdepodobné, že tak ako popularita Šeherezády a Onura každým dňom rastie, tak stúpajú aj ich honoráre. Tento ťahák pre návštevníkov Dňa otvorených dverí Markízy však bude stáť za to.

813649:gallery:false:false:true

Už dlhšie sa skloňuje slovo rozvod

Podľa reakcií na internetových fórach najmä Halita sa jeho fanúšičky už nevedia dočkať. A ktovie, čo nastane, keď sa seriálový Onur ocitne uprostred davu rozvášnených Sloveniek, ktoré sú všeobecne vyhlásené za jedny z najkrajších žien sveta. Veď žiarlivosť Šeherezády už niekoľkokrát zaplnila titulky novín a časopisov. Podľa informácií z médií práve návšteva v Srbsku z týchto dôvodov nedopadla práve najlepšie. Hoci prominentný párik priletí do našich končín spolu, otázkou zostáva, či nejde len o dobre premyslený ťah. Medzi Bergüzar a Halitom sa vraj už dlhšie skloňuje slovo rozvod.

Podľa najnovších informácií dokonca začali navštevovať manželskú poradňu, aby zachránili svoje otrasené manželstvo. Televízia zatiaľ drží v najväčšom utajení aj všetky podrobnosti ohľadom príchodu hviezd. Do úvahy však prichádzajú dve možnosti - buď priletia súkromným l ietadlom do Bratislavy, alebo letom z Istanbulu do Viedne. Podľa informácií Nového Času už majú rezervovaný jeden z najluxusnejších bratislavských hotelov.

816978:gallery:false:false:true

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Donald Trump.
Trumpovi ide o veľa: Najvyšší súd rozhoduje o jeho osude! Verdikt môže mať ďalekosiahle dôsledky
Vodička nafúkala takmer 3 promile.
Kamošky sa stretli za mrežami: Policajti takú KURIOZITU už dlho nezažili
Pre doktora si kolegovia pripravili nádherné prekvapenie
Záchranári sa po 32 rokoch lúčili s kolegom Liborom: Obrovské PREKVAPENIE, nezmohol sa na slovo
Ilustračné foto
Taliansko sa búri: Ostro odsúdilo trest smrti pre iránskeho rappera!
Pilot dal vyskúšať svojim deťom riadenie. (Ilustračné foto)
Smrteľný pád lietadla po príšernej chybe pilota: Nechal riadiť deti? Desivé POSLEDNÉ slová a detaily tragédie!
Ilustračné foto
Čína si predvolala na koberček nemeckú veľvyslankyňu: Pozrite sa, ako na to zareagovala
ilustračné foto
Rusko pení: Tvrdí, že zaútočí na Poľsko! Prezradilo, kedy by k tomu mohlo dôjsť
Príspevok na zvýšenú splátku úveru na bývanie je stanovený na 75 % zo zvýšenia mesačnej splátky, maximálne v sume 150 eur
Zadlžení Slováci špekulujú s hypotékami: Dianie okolo úverov mnohých prekvapí
Primátor hlavného mesta má ambíciu  sprístupniť ročne 200 nájomných bytov.
Mapa Bratislavy sa zmení: Toto pribudne v Petržalke
Ilustračné foto
Žena bojovala o život po tom, ako sa napila z kávy na letisku: ŠOKUJÚCI dôvod! Môže sa to stať aj vám
Richard Sulík
Sulík sa chce dostať do europarlamentu: Ochraňujme prírodu, ale nezničme si európsky priemysel, tvrdí
vojak
Je rozhodnuté: Krajina prispeje vojakmi do síl NATO! Takto to súvisí s vojnou na Ukrajine