Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.08.2011 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Pariškovej rodičia o zaťovi: Markovi nerozumieme ani "ň"!

Moderátorka Aneta Parišková (38) v piatok porodila svojho druhého syna Gabriela. Manžel Mark (31) pri nej trávi takmer všetok čas.

Aj keď šťastní rodičia zatiaľ nechcú dieťatko ukázať, Mark Novému Času popísal, ako vyzerá. Šťastie v rodine má jeden háčik. Anetini rodičia Anna a Albert nevedia po anglicky a s Markom komunikujú len „posunkovou rečou“.

"Nerozumieme mu ani ‚ň‘," povedali so smiechom Novému Času. Malý Gabriel prišiel na svet cisárskym rezom a má ideálne miery 49 centimetrov a 3 700 gramov. „Plakali sme s Markom od radosti, keď nám ho na operačnej sále ukázali,“ priznala Novému Času pár hodín po pôrode moderátorka, ktorú navštívili rodičia aj s Danielkom.

Bol šokovaný, prečo sa všetci tešia, keď mamka leží v nemocnici a trčia z nej hadičky. Zmohol sa iba na slová ‚chudáčik maminka,‘ dodala so smiechom. Danko si bude musieť na svojho bračeka a maminu počkať. Zatiaľ sa o neho starajú starí rodičia.

Mark chcel byť s manželkou v nemocnici, tak sú tam spolu a my s Dankom doma. So zaťom komunikujeme iba tak, že sa na seba usmievame. Je to teraz najkrajšie, lebo sme na seba takí milí,“ povedala Novému Času Anetina mama Anna a naznačila, že takto aspoň v rodine nevznikajú zbytočné nedorozumenia. „Väčšinou prekladá Anetka, ale už aj Danko vie prekladať,“ dodal s úsmevom hrdý starý otec.

Moderátorka ostane v nemocnici ešte niekoľko dní a Mark býva s ňou na izbe. „Trávim tam osemnásť-dvadsať hodín, výnimka je, keď si idem zacvičiť, alebo idem domov po nejaké veci,“ povedal Novému Času novopečený otecko, ktorý tak ako to býva prvú noc, toho veľa nenaspal.

„Gabriel sa budil každé dve-tri hodinky, prvá noc bola super. Je to spokojné dieťa, dosť veľa spí, čo je len dobré. Pravidelne ho kŕmia. Aneta sa usmieva, obaja teraz oddychujú, všetci sme veľmi šťastní,“ dodal. Nový Čas zaujímalo, na koho sa malý Gabriel podobá.

„Teraz na začiatku je to trochu ťažké povedať, lebo dieťa sa mení každým dňom. Oči, nos a ústa má po mne. Farbu pokožky má po Anete, takisto aj vlasov a očí. Bude veľmi zaujímavé sledovať jeho vývoj v najbližších mesiacoch. Pre nás všetkých sú to vzrušujúce momenty. Budeme sa pri Gabrielovi striedať, lebo Anetu čaká veľa práce, ale ja tu budem stále, aby som podporil moje dieťa, obe moje deti. Som veľmi šťastný a uvidíme, ako nám to pôjde,“ dodáva moderátorkin manžel.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Aktualizované
Kysučan Tomáš zažil hrozivý útok medvedice: V okrese vyhlásili mimoriadnu situáciu!
Mikuláš Černák (57) bol v 90. rokoch obávaným bossom.
Foto
Návrat bossa do Telgártu?! Černáka môže súd prepustiť na slobodu: Reakcie miestnych vás prekvapia
Europarlament. (ilustr. foto)
Špión medzi vysokopostavenými politikmi? Už pred 10 rokmi mu priháralo
Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky.
Rozruch na rezorte zdravotníctva: Obmedzená činnosť! Čo sa tam stalo?
Ilustračné foto
Počasie na Slovensku sa zblázni: Hrozí príchod SNEHU? Na toto by ste sa mali pripraviť!
vojak
Trest pre bojaschopných Ukrajincov v zahraničí? Na úradoch ostanú zarazení
Ilustračné foto
Aktualizované
Akčné ráno v Bratislave: Vodičov na ceste prekvapila brána! Vyrazili ju zlodeji, ktorí... Tomu nebudete veriť
(ilustračné foto)
Tiché zmeny v Ázii, ktoré nás budú bolieť všetkých: Stalo sa to vôbec prvýkrát v histórii
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Jágr ostro kritizuje pomery v českom hokeji: A bude ešte hrať?
Na snímke z okna zaplavený park, ktorý sa nachádza pri brehu rieky Pej-ťiang v meste Čching-jüan, v provincii  Kuang-tung na juhu Číny.
Strach a obavy, na krajinu sa rúti apokalypsa: Príde to, čoho sa všetci obávajú?!
Psík preskočil múr, pod ktorým je prázdnota.
Foto
Venčili psa na hrade Špilberk, zviera sa rozbehlo a... Prešiel im mráz po chrbte, už bolo neskoro!
Ilustračné foto
Má Čína svojich špiónov v Nemecku? Veľvyslanectvo posiela drsný odkaz: Prestaňte!