Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.07.2011 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Mafstory: Koniec seriálu, koniec kamarátstva! A sú v tom peniaze

Hoci seriál Mafstory na obrazovkách TV JOJ skončil, herci Igor Adamec (47) a Martin Vanek (46) sa rozhodli zachrániť ho svojským spôsobom.

Podľa informácií Nového Času začali s mafiánskymi historkami vystupovať mimo televíznych kamier. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby takto nezarábali poza chrbát svojich seriálových kolegov. Tí sú zo vzniknutej situácie rozčarovaní!

Obľúbený seriál z mafiánskeho prostredia päť rokov lákal k obrazovkám tisícky divákov. Svojský slovník a vtipné „hlášky“ seriálových postáv sa postupne stali kultovými. Vyzerá to však tak, že po finálnej epizóde to už pre protagonistov Mafstory až taká veľká zábava nie je. S koncom seriálu, zdá sa, prišiel aj koniec kamarátstva hercov, ktorí sa podieľali na jeho tvorbe.

Igor Adamec a Martin Vanek si totiž mali zorganizovať vlastné divadelné vystúpenie s tematikou Mafstory, na ktorom zarábajú po slovenských pódiách. Zvyšok dlhoročnej partie však akosi vynechali. A vyzerá to tak, že medzi hercami to poriadne vrie. „Čo mám na to povedať? Každý človek nech si o tom urobí úsudok sám. Keď majú pocit, že len oni sú Mafstory, mne to pripadá smiešne, až blbé. My sa to dozvedáme ako poslední, ale neželám im nič zlé,“ povedal pre Nový Čas Peter Batthyány (44).

Nadšený nebol ani seriálový Alinko - Peter Sklár (43). „Pre mňa je to nová informácia. Viete čo, nebudem to komentovať,“ znela Sklárova odpoveď. Nový Čas sa snažil osloviť aj seriálovú Pipinu - Gabrielu Dzúrikovú (38), tá však celý deň nedvíhala telefón.

Celá vec nabrala na obrátkach a už zakročila aj samotná TV JOJ, ktorá seriál vysielala a je aj vlastníkom práv na používanie značky Mafstory. „Herci zo sitkomu nesmú prezentovať divadelné predstavenie s ,mafiánskou‘ tematikou, okrem predstavenia Mafiánskej historky, ktoré bolo inšpiráciou pre tvorbu sitkomu,“ povedala riaditeľka marketingu TV JOJ Ivana Semjanová a priznala, že o údajných aktivitách Adamca a Vaneka už vedia. A nabonzovali ich samotní diváci. „Televíziu na divadelné predstavenie upozornil účastník predstavenia, hercov kontaktovali naši právnici, aby si obe strany celú záležitosť vydiskutovali.“ Televízia o ďalších krokoch zatiaľ nechce hovoriť.

Previnilci Adamec a Vanek majú na vzniknutú situáciu opačný názor. „Bolo to iba nedorozumenie, ktoré netreba rozmazávať,“ obhajoval sa Vanek, keď ho Nový Čas oslovil. Igor Adamec bol zhovorčivejší a kolegovcom vracia úder. „Niekedy v apríli ma kontaktovala pani a tvrdila mi, že známa sieť hotelov kúpila predstavenie, ktoré bolo postavené na menách Sklár, Batthyány a ďalší. Keďže som vedel, že Peter Batthyány tam hrať nemôže, lebo je preč, odmietol som to. Nikdy sme totiž bez seba nehrali,“ tvrdí Adamec. Podľa neho s Vanekom napokon odohrali šou, ale tá vraj nemá so seriálovými mafiánmi nič spoločné. „Dozvedela sa to Jojka a poslali nám list, na ktorý sme odpovedali a považovali sme to za vybavené,“ dodal na záver Adamec.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Hands holding mobile phone on blurred background
Foto
Ľudia šírili HOAX: Nenormálne, aká lož koluje na internete
(ilustračné foto)
Rusi tvrdia, že Západ sa zúčastňuje vojny na Ukrajine: Toto má byť DÔKAZ!
Rudolf Schuster dostal k jubileu pracovňu v Historickej radnici
Rudolfovi Schusterovi udelili významné ocenenie: Ide o vôbec prvé v histórii
David Beckham a Mark Wahlberg riešia spor.
Hviezdna vojna: Beckham žaluje slávneho herca o 10 miliónov dolárov!
Ukrajinský minister zahraničných vecí Dmytro Kuleba
Kuleba potvrdil to, čo sa šepkalo: Ukrajina pristúpila k ráznemu kroku!
(ilustr.foto)
Vodiči, v Nitre si dávajte pozor: TU je cesta obmedzená zátarasami! Čo sa tam stalo?
Hana († 77) žila posledné roky v ústraní.
Foto
Skonala Hana Brejchová († 77): So sestrou sa zmieriť nestihla! Zvláštne, čo povedala jej neter
Ilustračné foto
Slováci, túto ZNÁMU aplikáciu si za žiadnu cenu nesťahujte! Predstavuje obrovské RIZIKO
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Odstrel medveďa, ktorý mal útočiť v Liptovskom Mikuláši: Iniciatíva podala trestné oznámenie! Prípad rieši polícia
Peter Pellegrini
Aktualizované
Web českej agentúry napadli hackeri: Vydali nepravdivú správu o Pellegrinim
Ilustračné foto
Trávite veľa času na telefóne? Môžete mať problém! Pozrite sa, čo ukázal prieskum
Ilustračné foto
Váš Tip
V slovenských lesoch sa deje niečo zvláštne: Prekvapení sú aj skúsení hubári!