Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.06.2011 08:00 | Správy | Servis

Dievčatá, pozor, hláste sa! Súťaž Miss leta 2011 odštartovala

Horúcich dní pribúda a tak Nový Čas a portál Čas.sk opäť hľadajú najkrajšiu kočku tohto leta. Už dnes štartujeme tradičnú prázdninovú súťaž Miss leta 2011.

Na jeho konci sa možno práve vy budete tešiť z tohto titulu. Vyhrať pritom môžete zaujímavé letné dovolenky, ako aj nafotenie exkluzívneho kalendára, ale aj nabrať prvé skúsenosti ako modelky. Tak neváhajte, naberte odvahu, odhoďte predsudky a prihláste sa!

Do súťaže Miss leta 2011 sa môžete prihlásiť už dnes na stránke www.missleta.sk. Vyplňte formulár a vložte maximálne 10 svojich sexi fotografií. Dnes sa spustí aj online hlasovanie, ktoré sa skončí v nedeľu 4. septembra. Tie dievčatá, ktoré dostanú najviac hlasov, postupujú do finálovej stovky. Najkrajšie kočky leta, ktoré sa v online hlasovaní umiestnia na miestach 1 až 100, potom uverejníme v denníku Nový Čas 8. septembra.

930643:fullwidth:true:true:true

Za stovku najkrajších budú hlasovať čitatelia Nového Času prostredníctvom SMS hlasovania. To sa skončí 18. septembra a o dva dni neskôr bude v Novom Čase a na portáli Čas.sk predstavená víťazka súťaže Miss leta 2011, ako aj 11 ďalších odmenených dievčat.

Tri najkrajšie si pritom odnesú lákavé ceny v podobe luxusných dovoleniek na Malorke, Rodose a v Turecku. Okrem toho získajú fotoaparáty Canon či nafotenie exkluzívneho kalendára. Ceny si môžu odniesť aj hlasujúci. Tak neváhajte, hlasujte a pomôžte nám nájsť Miss leta 2011. „Na www.missleta.sk nájdu naši čitatelia sexi Slovenky, ktorým môžu poslať svoj hlas a vybrať spomedzi nich tú najkrajšiu,“ povedala brand manažérka Nového Času Tatiana Ondrisková.

930638:fullwidth:true:true:true

Vlaňajšia víťazka Katka Mihalovičová: Titul mi otvoril dvere do modelingu

Vlaňajšiu súťaž Dievča leta 2010 vyhrala mladá študentka práva Katka Mihalovičová (23) z Moravian. V rozhovore pre Nový Čas sa nám zdôverila s tým, ako jej tento úspech pomohol v kariére modelky.

Ako vlaňajšia súťaž ovplyvnila váš život?

- Bol to pre mňa nezabudnuteľný zážitok, vyhrať v súťaži Dievča leta 2010. Možno aj z toho dôvodu, že som to nečakala. Získala som sebavedomie, popularitu a veľa ctiteľov.

Venujete sa modelingu, máte teraz viac ponúk?

- Áno, po tom, ako som v letnej súťaži Nového Času získala prvé miesto, ma oslovil modelskaut, ktorý pracuje pre medzinárodné agentúry a ihneď v novembri 2010 som mala vo Viedni prvé zahraničné vystúpenie ako modelka spolu so známymi profesionálnymi modelkami, ako sú napr. Mira Fodorová-Václavová zo Slovenska pôsobiaca v Londýne, Alba zo Španielska či Joanna z Poľska... Tým, že študujem vo Viedni, mi to vyhovuje a naďalej spolupracujem s jednou známou modelingovou agentúrou v Rakúsku. Trocha som bola sklamaná, že zo Slovenska som nedostala žiadnu lákavú ponuku.

Ako vám slúži auto, ktoré ste vyhrali?

- Z auta Mitsubishi ASX, ktoré som vyhrala, som nadšená. Je nadupané najnovšou technikou, má aktuálny dizajn a nízku spotrebu. Od septembra 2010, keď som auto dostala, som už najazdila 21 400 km...

Keby ste sa mohli prihlásiť ešte raz do súťaže, išli by ste do toho?

- Áno, ihneď! Je to obrovská príležitosť pre dievčatá „zviditeľniť“ sa, hlavne pre tie, ktoré sú zabraté do štúdia a presedia celý deň nad knihami ako ja.

Čo by ste poradili dievčatám, ktoré sa tento rok do súťaže Miss leta 2011 prihlásia?

- Všetkým babám chcem poradiť tak, ako som si i ja sama pred súťažou povedala: Treba využiť každú šancu! Preto, dievčatá, ihneď zoberte foťák alebo choďte na fototermíny Nového Času a bez váhania zašlite svoje fotografie do súťaže. Je to obrovské „vzrúšo“ a pre všetky súťažiace krásny prázdninový zážitok.

Kto sa môže prihlásiť?

Do súťaže sa môžu prihlásiť dievčatá vo veku 15 - 25 rokov. Od 15 do 18 rokov budú potrebovať súhlas zákonného zástupcu. Prihlásiť sa môžu dvomi spôsobmi - online cez formulár, ktorý nájdete na www.missleta.sk alebo prostredníctvom našich hliadok, ktoré budeme mať počas leta po celom Slovensku na festivaloch Orange Joj Music Summer a Dohoda, ale aj na sprievodných podujatiach v jednotlivých mestách. Kde budú naše hliadky, sa čitatelia dozvedia z Nového Času a na www.missleta.sk. Na tejto stránke je umiestnený aj kompletný štatút a informácie o súťaži. Prihlasuje sa oddnes - 18. júna do 4.septembra 2011.

Ako hlasovať?

Na stránke www.missleta.sk budú môcť čitatelia za svoju favoritku od 18. júna zároveň aj hlasovať. Hlasovať online môžu do 4. septembra. Z online hlasujúcich, ktorí sa zaregistrujú, budú traja odmenení fotoaparátom Canon A2200 RED. Vo štvrtok 8. septembra uverejníme v denníku Nový Čas 100 dievčat, ktoré budú vo fi nále a za ktoré budú môcť čitatelia hlasovať prostredníctvom SMS až do 18. septembra 2011. Traja vyžrebovaní z SMS hlasujúcich budú odmenení fotoaparátom Canon A2200 RED.

930636:fullwidth:true:true:true

Víťazky a ceny

Víťazkou Miss leta 2011 bude dievča, ktoré dostane najviac SMS z finálovej stovky. Zároveň okrem titulu získa dovolenku pre dvoch na Malorke. Dievča, ktoré skončí na 2. mieste, získa dovolenku v Turecku pre 2 osoby. Dievča z 3. miesta získa dovolenku na Rodose pre 2 osoby. Prvá 12-ka dievčat zároveň dostane fotoaparát Canon A3300 a fotenie exkluzívneho kalendára Miss leta 2011.

930635:small:false:false:false 930634:small:false:false:false 930632:small:false:false:false
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Francúzi kvôli OH sťahujú migrantov z táborov: Zdvihne vás zo stoličky, čo robí polícia
Na snímke uprostred predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka na tlačovej konferencii počas volebnej noci v centrále hnutia.
PS má vyzývu Druckera a vládu: Dôvodom je reedukačné centrum v Bystričanoch
George tušil, že výprava nepôjde úplne hladko.
Foto
Horolezec († 38) zmizol v roku 1924: Tušil, že zomrie? Záhadný list manželke ODHALENÝ
(ilustračné foto)
Foto
Momenty hrôzy za Holíčom: Muž mieril na autá zbraňou! Vydesení cestujúci zalarmovali políciu
Na snímke poslankyňa parlamentu SR Jana Bittó Cigániková (SaS).
SaS kritizuje návrh k vyplateniu príspevkov organizáciám v zdravotníctve: Hovorí o vyhodených peniazoch
Zasadnutie Európskeho parlamentu v Štrasburgu
Asistent europoslanca má byť špión: Európsky parlament učinil závažný krok
(ilustračné foto)
Prípad ako z akčného filmu: Polícia rieši nebezpečné prenasledovanie! Uf, z toho až mrazí
Foto
Mladá volejbalistka († 21) spáchala samovraždu: So záchranármi vypila čaj a potom skočila
Štefan Harabin, Tibor Gašpar.
Nezhodne sa koalícia na nominácii Harabina do Súdnej rady SR? Tibor Gašpar má obavy
Hands holding mobile phone on blurred background
Foto
Ľudia šírili HOAX: Nenormálne, aká lož koluje na internete
(ilustračné foto)
Rusi tvrdia, že Západ sa zúčastňuje vojny na Ukrajine: Toto má byť DÔKAZ!
Rudolf Schuster dostal k jubileu pracovňu v Historickej radnici
Aktualizované
Rudolfovi Schusterovi udelili významné ocenenie: Ide o vôbec prvé v histórii