Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.05.2011 08:55 | PR články

Bývajte v americkom štýle

Predstavte si luxusné bývanie neďaleko centra mesta, kvalitné a zaujímavé prevedenie bytov, pohodlné podzemné parkovanie s vyhrievanou rampou, atraktívne spoločné priestory – Party Room, či nepretržitú službu recepcie.

To všetko a ešte oveľa viac, na vás čaká v bytovom dome MANHATTAN na Račianskej ulici v Bratislave, kde bolo za 2 mesiace predaných 65 bytov! Ako tvrdia noví majitelia, tento bytový dom spĺňa všetky ich požiadavky na dokonalé bývanie.

Manhattan, to je lukratívna adresa nielen v New Yorku, ale aj v Bratislave. Bytový dom MANHATTAN  na Račianskej ulici totiž ponúka všetko, na čo si len spomeniete. Dôkazom sú postrehy samotných obyvateľov, ktorí si bývanie v americkom štýle na Slovensku nevedia vynachváliť. „Do bytového domu MANHATTAN sme sa s priateľom prisťahovali pred niekoľkými mesiacmi. Hneď na prvý pohľad sa mi tento projekt zapáčil. Bola som totiž v situácii, keď som chcela rekonštruovať starší byt, ale po zvážení všetkých pre a proti, som sa radšej rozhodla pre výmenu starého bytu za nový. Ovplyvnila ma najmä samotná návšteva bytového domu, vizualizácie a pôdorysy bytov. Tie už na webstránke vyzerajú zaujímavo, ale skutočnosť je omnoho lepšia. Veľmi oceňujem hlavne nepretržitú službu recepcie. Veľkou výhodou sú aj kvalitné materiály použité pri stavbe. Spríjemnením je tiež Party Room – spoločné priestory pre obyvateľov bytového domu, ale aj príjemné farby maľoviek spoločných a vstupných priestorov,“ hovorí jedna z obyvateliek bytového domu. Jej slová potvrdzuje aj ďalší z obyvateľov, Mgr. Dominik Križanovič: „Bytový dom MANHATTAN spĺňa všetky moje požiadavky na dokonalé bývanie. Pri mojom výbere bolo rozhodujúce nielen kvalitné spracovanie domu a bytu, ale aj cena a lokalita. Ja, ako mladý človek, mám rád dynamický spôsob života. MANHATTAN mi svojou polohou ponúka blízku dostupnosť práce, zábavy, nákupov, športu či výborné dopravné napojenie do centra mesta.“ Za veľké plus pán Križanovič považuje aj  materiály zahrnuté už v štandardnom vybavení bytu, pohodlné podzemné parkovanie s vyhrievanou rampou, veľmi dobre riešené dispozície bytov s nádherným výhľadom a zariadené spoločné priestory pre obyvateľov – Party Room.

894136:gallery:false:false:true

Luxusný byt, teraz za skvelú cenu

Pokiaľ by ste sa  k spokojným obyvateľom bytového domu MANHATTAN chceli pridať aj vy, máte stále šancu. V týchto dňoch prebieha jarná, časovo obmedzená akcia, ktorá zahŕňa zľavy na byty až vo výške 10% z cenníkových cien a mimoriadne výhodnú cenu na garážové státie. Za skvelú cenu dostanete byt dokončený do štádia „štandard,“ ktorý už ponúka všetko, čo ku kvalitnému bývaniu potrebujete. Dozariadiť treba iba kuchynskú linku, nábytok a svietidlá. Navyše, máte možnosť vybrať si z najnovších kolekcií dizajnovo atraktívnych a vysoko kvalitných španielskych obkladov a dlažieb, nemeckej armatúry, sanity a interiérových dverí, čo predstavuje obrovský benefit oproti mnohým novostavbám v Bratislave, kde výber štandardu nie je možný, pretože ho za vás už urobil developer. Aktuálne ceny, ako aj informácie o bytovom dome MANHATTAN a súťaži Zaži MANHATTAN, ktorú pripravila spoločnosť ZIPP Bratislava s.r.o. spolu s realitnou kanceláriou RE/MAX STARS a jej hlavnou cenou je výlet do New Yorku, nájdete na www.americkebyvanie.sk

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Mikuláš Černák (57) bol v 90. rokoch obávaným bossom.
Foto
Návrat bossa do Telgártu?! Černáka môže súd prepustiť na slobodu: Reakcie miestnych vás prekvapia
Europarlament. (ilustr. foto)
Špión medzi vysokopostavenými politikmi? Už pred 10 rokmi mu priháralo
Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky.
Rozruch na rezorte zdravotníctva: Obmedzená činnosť! Čo sa tam stalo?
Ilustračné foto
Počasie na Slovensku sa zblázni: Hrozí príchod SNEHU? Na toto by ste sa mali pripraviť!
vojak
Trest pre bojaschopných Ukrajincov v zahraničí? Na úradoch ostanú zarazení
Ilustračné foto
Aktualizované
Akčné ráno v Bratislave: Vodičov na ceste prekvapila brána! Vyrazili ju zlodeji, ktorí... Tomu nebudete veriť
(ilustračné foto)
Tiché zmeny v Ázii, ktoré nás budú bolieť všetkých: Stalo sa to vôbec prvýkrát v histórii
Legendárny český hokejový útočník Jaromír Jágr.
Jágr ostro kritizuje pomery v českom hokeji: A bude ešte hrať?
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.
Foto
Grúňova († 81) manželka o hodinách hrôzy: Dráma pred prevozom do nemocnice! Čo sa dialo na JIS?
Na snímke z okna zaplavený park, ktorý sa nachádza pri brehu rieky Pej-ťiang v meste Čching-jüan, v provincii  Kuang-tung na juhu Číny.
Strach a obavy, na krajinu sa rúti apokalypsa: Príde to, čoho sa všetci obávajú?!
Psík preskočil múr, pod ktorým je prázdnota.
Foto
Venčili psa na hrade Špilberk, zviera sa rozbehlo a... Prešiel im mráz po chrbte, už bolo neskoro!
Ilustračné foto
Má Čína svojich špiónov v Nemecku? Veľvyslanectvo posiela drsný odkaz: Prestaňte!