Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.05.2011 06:00

"Zakliaty" finalista Ševčík: Z favorita sa stal totálny prepadák!

Čo sa to s ním deje? Petr Ševčík (19) bol ešte nedávno označovaný za jedného z najväčších favoritov celej SuperStar. Teraz je všetko inak.

Od poroty dostával len tie najlepšie hodnotenia a technicky bol podľa nich dokonalý spevák. Teraz však podáva čoraz slabšie výkony a vlečie sa to s ním už niekoľko kôl. Na jeho adresu zrazu padá už len ostrá kritika a výčitky. Nový Čas od „zakliateho“ Čecha zistil, v čom je problém.

So Ševčíkovým spevom boli porotcovia vždy nadmieru spokojní. Jediné, čo mu vyčítali, bol jeho imidž. No potom, čo prešiel rukami kaderníkov, ktorí ho zbavili dlhej hrivy, nastal zlom. Akoby mu s vlasmi odišiel aj hlas, čo naznačil v jednom z prenosov aj samotný Leoš Mareš. A už aj diváci speváckej šou si všimli, že s jeho výkonmi to odvtedy ide dole vodou. „Na generálke to bolo lepšie, ale to je vždy tak. Tam o nič nejde. Človek má možnosť prejsť si to viackrát. V priamom prenose máme jednu šancu. Keď to pokazíme, letíme von,“ zareagoval nedávno po svojom nepodarenom vystúpení Ševčík.

Keď Nový Čas zisťoval, čo stojí za zhoršením jeho výkonov, vyšiel s pravdou von. „Tréma. Človek je na prenose viac nervózny. Navyše, je tam hrozné teplo. Vyschýňa mi v krku,“ vymenoval dôvody spevák a sťažoval sa aj ďalej: „Počas semifi nálových kôl tu bolo menej ľudí, dalo sa lepšie dýchať, teraz je to ťažšie.“

Svoje zohrávajú aj negatívne názory na jeho osobu. „Keby si človek bral každú pripomienku k srdcu, tak by sa z toho zbláznil. Nemyslím len od poroty, ale aj reakcie na internete. Tvrdia, že spievam falošne, že som nesympatický, nervózny, vyzerám hrozne. S tým sa nedá nič robiť,“ dodáva smutne. To, že Ševčík je čudák a je s ním strašná nuda, si však myslia aj jeho spevácki kolegovia. „So Ševčíkom sme si vôbec nesadli. Je to taký suchár,“ zmienil sa nedávno bláznivý rastaman Michal Šeps.

On však nie je jediný, komu sa zdá Ševčík čudný. „Petr žije v úplne inom svete. My sme mladí a uletení, ale on nemá potrebu sa zabávať. Nebaví sa s nami ako ostatní,“ povedala Alžběta Kolečkářová, ku ktorej sa pridala aj už vypadnutá Klaudia Pappová: „Áno, on je divný.“ Ševčíkovi fanúšikovia však majú naňho jasný názor. Veria, že napriek všetkému to nevzdá a bude v súťaži bojovať ďalej.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Americká basketbalistka Brittney Grinerová na súde
Ako v horore! Zakrvavený matrac, bez mydla a WC papiera: Americká hviezda opísala podmienky v ruskom väzení
Český premiér Petr Fiala
Český premiér Petr Fiala: Hlas štátov strednej a východnej Európy je pre EÚ dôležitý
Okoloidúci muž provokoval Andreja Danka počas upratovania v Dúbravke.
Foto
Konflikt pri upratovaní: Muž provokoval Andreja Danka, sledujte prekvapujúcu reakciu šéfa národniarov!
Francúzsky prezident Emmannuel Macron
Napätie stúpa, Francúzi zvažujú radikálny krok: To sa Izraelu nebude páčiť
Viktor Orbán na stretnutí s Donaldom Trumpom.
Trump verí, že bude prezidentom: Odkaz Budapešti a samotnému Orbánovi!
Fumio Kišida získal premiérske kreslo.
Japonský premiér navštívi Francúzsko, Brazíliu a Paraguaj: Očakáva sa podpis dohody
(ilustračné foto)
Analytik ocenil Slovensko: V porovnaní s Českom sme v tomto lepší
Pri nehode auta a kolobežky v Záhore sa zranili deti, vodička nafúkala.
Foto
Opitá vodička sa zrazila s kolobežkou: Pri nehode na východe Slovenska sa zranili tri deti!
Tankovanie bude čoraz drahšie.
Tankovali sme konečne lacnejšie? Pozrite sa na novinky zo štatistického úradu
(ilustračné foto).
To tu ešte nebolo! Astronauti sú už na mieste, chystá sa historický let
(ilustračné foto)
Objavia sa kamióny na cestách aj počas sviatkov? Polícia chystá opatrenia
Ilustračné foto
Zlodeji ukradli elektrické káble a spôsobili POHROMU! Znefunkčnili podstatnú vec