Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.02.2011 07:00 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Spoveď striptérky zo SuperStar: Otcovi tají, že tancuje pri tyči

Striptérka Jana Kadeřávková (20), ktorá na kastingu SuperStar učarovala Paľovi Haberovi (48), Novému Času porozprávala, ako sa dostala k tancovaniu pri tyči.

Prezradila aj to, či jej neprekáža bulvár a prečo o tom, ako sa živí, nikdy nepovedala svojmu otcovi.

Prečo ste sa rozhodla prihlásiť do SuperStar?
- Podporili ma moji kamaráti, aj môj priateľ, ale išla som tam z vlastnej iniciatívy, pretože vždy ma bavilo spievať. Zaujímal ma názor poroty, a trošku som sa chcela aj zviditeľniť.

Viete, že ste zaujali Haberu?
- Ale určite nie spevom. (smiech) Tým to nebolo, zrejme niečím iným, lebo inak by ma nechal prejsť ďalej.


Čo hovoríte na to, že ste sa mu zapáčili?
- Som rada samozrejme, asi som ho zaujala niečím dobrým. Ničím zlým to nemohlo byť a tým pádom som rada, pretože Paľo Habera je osobnosť, a je známy tým, že vždy pozná talent. Síce ma hlasovo nepochválil, ale povedal, že som Superkočka, tak na tom asi niečo pravdy bude. A to je tiež kompliment.

Po vystúpení v televízií sa začala vyťahovať na svetlo vaša minulosť a akty, ktoré ste nafotili. Vaše súkromie a prácu rozoberá celá verejnosť, neprekáža Vám to?
- Myslíte z bulváru? Tak to určite nevadí, pretože s tým som do toho išla, keď som začala v osemnástich rokoch fotiť. Počítala som s tým, že sa to môže objaviť aj v Čechách, a že časom možno z toho niečo bude. Začala som to robiť tak pre peniaze, aj pre publicitu. Myslela som, že ľudia sa o mňa budú zaujímať, fotky sa budú páčiť, no a asi sa páčia, inak by mi za fotenie nedávali fotografi peniaze. Len tak ďalej, ja som veľmi rada. Pre mňa je to dobrá reklama. Za to sa predsa nikto hanbiť nemusí, keď má čo ukázať.

V SuperStar to Jane síce nevyšlo, ale svojím vzhľadom očarila Haberu

Prečo ste sa rozhodli ísť tancovať pri tyči? Čo bolo prvotným impulzom?
- Chodila som tancovať na diskotékach, všelikade a hovorila som si, že prečo by som si za to nemohla nechať zaplatiť. Skúsila som to. Naučiť sa tancovať pri tyči nie je nič ťažké, aj keď samozrejme, chce to tréning, aby človek k tomu mal vzťah. Nejde to len tak, postaviť sa tam, ukázať zadoček a kozičky a zatrepať sa. O tom to nie je.

A čo peniaze?
- Peniaze za to tiež neboli zlé. Takže všetko toto dohromady ma utvrdilo v tom, že chcem pokračovať, tak som tam zostala až dodnes. Samozrejme chcem pokračovať aj ďalej.

Väčšinou sa vraj zdržiavate a pracujete najmä v Taliansku, prečo? Je tam viac ponúk?
- Momentálne sa zdržiavam v Čechách, pretože mám viac ponúk tu. Taliansko zatiaľ nechávam do budúcnosti. Je to vo hviezdach, čo bude tam. Ale vystupovala som tam, robila som tam aj pre televíziu a pod.


Ako ste sa potom dostali k foteniu aktov?
- Prišlo to naraz s tancovaním. Začala som v osemnástich tancovať, aj fotiť a držím sa stále toho istého štýlu. Začala som fotiť akty a robím jedine to. Nefotím žiadne lesbické scény, alebo nejaké porno, či vibrátory, to už vôbec nie. Nič také. jednoducho iba sólové akty a tanečné vystúpenia. Stále sa držím toho istého. Nikam to nekleslo.

Čo na Vašu prácu hovorí rodina?

- No tak, s otcom sa až tak veľmi nestretávam. Nevie to a asi by ani pre to nemal veľa pochopenia. On je už taká staršia garda a myslím, že by ho to ani nejako extra nenadchlo. Jediné, čo by ho zaujímalo je, či som šťastná a to vie. Keď sa s ním bavím, vie, že som spokojná a ďalej to nerieši. On sa v tejto brandži nepohybuje, takže tomu veľmi nerozumie. Inak mama ma podporuje. O všetkom vie a je rada, že som spokojná a našla som si zmysel života. Takto mi to povedala, doslova. Drží mi palce.


Spevom síce neočarila, ale jej sexi fotky nenechali chladným žiadneho mužského diváka

Táto práca sa asi nedá robiť celý život. Máte už premyslené, čo by ste chceli robiť do budúcnosti?
- To sa určite nedá robiť stále. V Taliansku sa mi veľmi páči a preto by som chcela pokračovať s prácou do budúcnosti aj tam. Keby mi otvorili dvere doma v tom zmysle, že by som fotila pre nejaké firmy, čo som tiež mala nejaké ponuky, ale nebolo to veľmi za peniaze, ale skôr kvôli publicite a v tej dobe som bola v Taliansku a nemala som čas. Ak by bola dobrá pracovná ponuka, ktorá by mi zabezpečila dobrý finančný prínos dlhodobo, tak by som to samozrejme brala. Mám na mysli zatiaľ modeling - fotenie pre firmy, šperky a oblečenie. Samozrejme, keď budem mať 35-40 rokov a už nebudem veľmi na výslní, tak som rozmýšľala, že by som mohla skúsiť robiť v Taliansku delegátku. Zaujímam sa o históriu a pamiatky.

Momentálne aj študujete, alebo sa venujete výhradne práci?
- Venujem sa iba práci, ale doučujem sa taliančinu a angličtinu. Hovorím, keby bola dobrá ponuka doma, radšej zostanem tu, ale inak chodím vystupovať snáď všade, ale to je také na chvíľu a zasa sa vrátiť domov. Každý sa rád pozrie za slnkom a zarobí dobré peniaze. Ale, keď si chce oddýchnuť, tak príde tam, kde mu je najlepšie a pre mňa to je doma v Prahe.

Jana Kadeřávková si zarába svojím telom

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Jozef má najmilších podnájomníkov.
Váš Tip
Roztomilejších podnájomníkov nemá nikto: Jozef ich objavil rovno pred domom, pozrite sa aj vy!
Tanečné páry sú už na nedeľu večer pripravené. Na snímke Vilém Šír a Tina.
Foto
Tina odchádza z Let’s Dance: Je za tým TOTO?! Speváčka bojovala s vážnym problémom
(ilustračná foto)
Aktualizované
Čo keby boli voľby do Európskeho parlamentu teraz? Prieskum ukazuje: Takto by mohli dopadnúť
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Švédska aktivistka Greta Thunbergová bude vysvetľovať: Pozrite sa, čo má mať za ušami
Health visitor at home
Zdravotná sestra popísala pozoruhodný jav tesne pred smrťou: Nikto nevie, prečo sa to deje
Marián si na obale svojho obloženého rožku všimol istú kuriozitu.
FotoVáš Tip
Marián si kúpil obložený rožok, po odbalení ho čakal šok: To myslia vážne?! Slovenský internet rozdelil na dva tábory
Politik z krajne pravicovej strany Alternatíva pre Nemecko (AfD) Björn Höcke.
Pravicový politik má vážny problém: Použil nacistický slogan?! Toto mu hrozí
Najjednoduchšia prevencia voči chorobám: Začnite od rúk! Nemocnice poskytnú užitočné rady
Vedci analyzovali mesačné kryštály z misie Apolla z roku 1972.
Je to tu! Vedci potvrdili, čo sa nachádza VO VNÚTRI mesiaca: Spadne vám sánka
ilustračné foto
Veľká zásielka pre Ukrajinu! Aha, čo im krajina odovzdala
Zuzana Čaputová počas návštevy Gymnázia Poštová a diskusie so študentkami a študentmi v Košiciach
Foto
Prezidentka úradovala v Košiciach: Takto znie Čaputovej postoj k východnému Slovensku
Natankujte a vyhrajte.
Slovnaft sa pripravuje na rozsiahlu odstávku: Bude to stáť poriadny balík!