Žiadny ples na Slovensku nie je prestížnejší a honosnejší. O tom svedčali aj stoly plné lososov, kreviet, ale aj množstvo drahého šumivého vína a honosná výzdoba. Takto vyzerala v číslach najväčšia udalosť plesovej sezóny u nás.
Bar
Celebritám bolo k dispozícii 120 čašníkov. Celkový počet cateringového personálu bol až 170. Smäd prominentom zahasilo 450 litrov vína, 100 fľiaš šampanského a 80 fľiaš tvrdého alkoholu.
Javiskové lóže
Ich stavba zabrala tri dni. Na prestavbe divadla sa podieľalo 48 robotníkov.
Lóža pre Čestný plesový výbor
Miesta pre vyvolených. Tu už každoročne zasadli Emília Vášáryová, Peter Dvorský, Martin Huba, Ľubica Vargicová a ostatní členovia Čestného plesového výboru.
Kvety
Na výzdobu divadla použili dizajnéri neuveriteľných 5 000 kvetov. Tento rok sa niesla výzdoba v znamení ružíčiek, pivónií a klinčekov. Všetky kvetiny boli v jemných farbách.
Kuchyňa
Na plese bolo 20 kuchárov. Hostia si pochutnávali na najvyberanejších jedlách ako sushi, krevety, jelenia sviečková či údené kačasie prsia. Skonzumovali približne 900 kíl jedla. Čašníci nachystali 5 000 tanierov.
Tanečný parket
Dostali na ňom zabrať všetky luxusné poltopánky a lodičky. Príprava a vybudovanie tanečného parketu trvali až 48 hodín. Použitých bolo 450 m² podlahy.