Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.12.2010 16:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Vianočná spoveď Verešovej: Nie som mrcha, ale utrácam rada!

Andrea Verešová stelesňuje typ zelenookej sexi mrchy, čo určite vie. Svojim vzhľadom si tento imidž aj potvrdzuje. Nakoľko to zhoduje s realitou?

Aká je vlastne Andrea Verešová, luxusná tridsiatnička a mama dvoch malých detí v skutočnosti?

„Chcete so mnou urobiť vianočný rozhovor? To ma teší, pokiaľ ale máte dojem, že mám čo povedať. Ďakujem, ale kedy? Dnes je utorok a ja musím kúpiť vianočný stromček, popoludní zase chce piecť koláče. Už niečo mám, ale aspoň ešte dva druhy. Našu Vanessku to hrozne baví, aj v byte potom krásne rozvoniava. Poznáte to,“ povedala Andrea Verešová. Fakt, že pečie koláčiky, ma trochu udivil a na rozhovor si našla čas dva dni pred Štedrým dňom.

Andrea, máte rada Vianoce?

Áno, to mám. Vždy som ich milovala a nikdy sa mi nestalo nič zlé, čo by tú idylku narušilo. Aj keď chápem, že niektorí chorí, životom skúšaní ľudia ju v láske nemajú a berú ich ako dni citového vydierania. Najmä tie naše kresťanské.

Ako veľmi sa líšia súčasne Vianoce od tých, ktoré ste ako dievčatko preživala na Slovensku?

Vyrástla som, dospela a mám deti, okolo ktorých sa celý vianočný hurhaj točí. Nie som dievčatko, ale mama, ktorá chce, aby jej detu tieto sviatky prežívali šťastne a podobne ako keď ona bola mladá. Snažím sa si zachovať generačné, rodinu stmelujúce zvyklosti. A babičky mi v tom pomáhajú. A keď niečo zabudnem, mama mi to veľmi rýchlo pripomenie. Myslím, že tradícia je veľmi dôležitá. Tá predsa robí atmosféru, pomáha utvoriť idylu. A rozžiarené oči detí sú veľkou odmenou.

To znie dosť pateticky. Dcéra Vanessa má tri roky, Tobiasovi budú dva. Myslíte, že dokážu vnímať tradície?

To, čo hovorím, síce vyznieva pateticky, ale také už Vianoce sú. Vianoce sú skrátka povolená rozprávka a hoci sú deti ešte malé, som predsvedčená, že si v sebe ukladajú všetky zážitky. Práve v tomto veku sa citovo formujú. Preto s Vanesskou a Tobískom pečieme koláčiky. Aj keď by som ich mohla kúpiť alebo počkať na proviant od babičiek. Zdobíme okná, terasu, stromček, stoly... Mňa to jednoducho baví a ich to baví tiež.


Keď sme pri tých rituáloch, ako vyzerajú vaše Vianoce?

K štedrovečernému stolu si sadáme v spoločenskom oblečení. Najstarší člen rodiny dáva medom všetkým krížik na čelo, ako požehnanie. Potom jeme oplátku s medom, tie si vozím zo Slovenska. Modlíme sa. Prvý chod je telo pána, symbolika Vianoc v podobe kvapky špeciálnej krupicovej kaše s maslom a soľou na tanieri. Potom je na výber rybacia polievka alebo slovenská kapustnica. Nasleduje vyprážaný kapor so zemiakovým šalátom. Krájame jabĺčka, aby sme videli, ako nám bude slúžiť zdravie. Po vode pustíme rozpolené vlašské orechy.

Kde vlastne budete s deťmi a Danom na Štedrý večer a vianočné sviatky?

Vianoce strávime doma. Prídu i babičky a budú pomáhať. Máme so všetkým všade klasické česko-slovenské Vianoce. Na Štefana robíme druhé so zvyškom českej rodiny. Na Silvestra pravidelne odchádzame na hory.  Tam sa stretneme s ďalšími príbuznými. Deti si to užívajú s tetami, strýkami, bratrancami, sesternicami. Sme jedna veľká rodina, ktorá drží pohromade a dúfam, že nám to vydrží.

Roprávame sa o rodine. Z koľkých detí pochádzate? Alebo ste jedináčik? A prečo ste s Danom mali Vanessku s Tobiasom tak rýchlo po sebe? Bola to náhoda alebo úmysel?

Jedináčik nie som. Mám o šesť rokov staršiu sestru, ktorá bola stále mojim vzorom a oporou. Postupom času sa síce rozdiel šesť rokov stratí, ale v detstve je podstatný, Keď som sa narodila, ona išla do prvej triedy. Brala ma ako votrelca, ktorého naviac musí niekedy aj strážiť. Chápem, že nebola nadšená. Preto som chcela, aby si boli moje deti vekovo bližší. Myslím, že takto je to lepšie, aj keď pre matku je to možno trochu viac náročné.

Predpokladám, že tehotenstvo nebolo ľahké a pôrody taktiež...

Žiadne komplikácie našťastie neboli. Mohla som rodiť prirodzenou cestou aj keď prvý pôrod nebvol práve najľahší. Vanessu som privádzala na svet trinásť krutých hodín. S Tobiasom to bolo oveľa ľahšie a rýchlejšie.

Nedávno ste krstili svoj prvý autorský kalendár. I časopis Týždeň napísal, že po dvoch deťoch vyzeráte lepšie ako kedykoľvek predtým. Vraj driete v posilňovni. Je to tak?

Ja športujem rada, pretože ma tro baví. Cítim sa lepšie a fit. Milujem plávanie, zbožňujem bodyforming. Zázračný stroj powerplate, ktorý šetrí čas a posilňuje i vnútorné časti tela. Každopádne po ponuke na prestížnu prehliadku prádla, som v cvičení pridala. Bolo to po narodení Tobiasa prvá veľká výzva, určitá satisfakcia. Po tridsiatke nemôžete nechať líniu náhode.

A ako je to cez Vianoce? Ako vyzerá cvičenie a jedálniček?

Na Vianoce disciplínu a silnú vôľu vypustím. Vychutnám si jedlo, popozerám s deťmi rozprávky, budeme sa hrať a leňošiť. Na horách sa našťastie budeme hýbať, ale žiadny dril rozhodne nebude.

Na krste ste tiež poprela špekulácie, že s manželom Danielom prechádate partnerskou krízou. A dodala ste, že naopak riešite tretie bábätko. Čo vás viedlo k tak intímnemu vyjadreniu?

Nezmyselné špekulácie, ktoré sa o nás napísali. Dana milujem a verím, že i on mňa. Našťastie nám to klape. Lenže ja mám stále pocit, že nám to niekto nepraje. Chce nás rozdeliť. Je to nepríjemne, verte mi. A aspoň jedno bábätko si určite prajem.

Naozaj sa bavíte o ďalšom bábätku? Koľko ich chcete mať?

Ja by som ich chcela mať veľa. Ale nejak zvlášť to neriešim. Nechávam veciam voľný priebeh. Tak to je najlepšie.

A čo modeling? Obe vieme, že tento biznis s krásou dlho netrvá.

Modeling je koníček. Istá rutina. Robím to rada, pretože si môžem určiť kedy a koľk práce urobím aby to nezaťažovalo mňa ani moju rodinu. Čo je ideálne v období materskej dovolenky. Keď sa začnem naplno venovať právu, bude to veľmi vyčerpávajúce a časovo náročné. Veľa zákonov je nových. Naviac teória je niečo iné ako potrebná prax. A ak to nebude nutné, nechcem ochudobňovať deti o mamu. Všetko má svoj čas a verím, že mi nič neutečie. Právo môžem robiť aj v šesťdesiatke.

Na verejnosti máte imidž zelenookej mrchy, ktorá miluje prachy, luxus a diamanty. Rola manželky a matky zostáva stranou. Zdá sa mi, že ste s tým zmierená. Je to snáď daň šouboznisu, alebo ako to vnímate?

Tak nejak to asi bude. Je mi ľúto, že mám taký mediálny obraz, ale ťažko s ním niečo urobím. Mám snáď do sveta vykrikovať, že som iná? Tí, čo ma poznajú, tí vedia a ostatných budem presviedčať len ťažko. Šoubiznis je virtuálna realita a človek sa nesmie nechať pohltiť. Akákoľvek demonštrácia opaku je zbytočná.

Andrea, vy sle svojimi provokatívnymi outfitmi takémuto obrazu sama nahrávate...

Som klasická ženská, ktorá je márnivá a rada sa parádi. To ale neznamená, že som mrcha. Jasne, že nikto nechce čítať o slušnej, poctivej a naviac ešte šťastnej mame. Každého zaujíma niečo kontroverznejšie, pikantnejšie, neobyčajnejšie. Lenže aj daň za popularitu má svoje medze. Práve včera mi volala mama, že sa dočítala o mojej účasti na semifinále Českej Miss. Mala som sa tam vulgárne reagovať na adresu niektorých dievčat. Lenže ja som v tom čase bola na druhom konci Prahy a krstila svoj kalendár. Čo mám teda robiť? Zvažuje žalobu ale má to vôbec cenu? Komu a kde mám povedať, že ma doma slušne vychovali? Že nepijem, nefajčím, som pobožná?

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


obvinený Rado(46)
Foto
Horor v Hlohovci: Rada obvinili z vraždy syna Samuela († 19)! Zlomí vám srdce, kto mal byť svedkom brutálneho činu
Ilustračné foto
Požiar obydlí na východe: Hasiči bojovali s plameňmi niekoľko hodín! Žilo tam 19 ľudí
Podtatranské múzeum v Poprade.
Váš Tip
Skvelé správy z Podtatranského múzea v Poprade: Podarilo sa im zreštaurovať TIETO dve vzácne diela z 18. storočia!
Pád vrtuľníka (Ilustračné foto)
Tragická zrážka vojenských vrtuľníkov: Zahynula celá posádka! Strašné VIDEO z nešťastia
Útočník Stéphane Da Costa, ktorý pôsobí v KHL by mal štartovať na MS v Česku za Francúzsko.
Hráč z KHL ide na MS do Čiech: Čo hovoria na to Slováci!
(ilustračné foto)
Vláda v Kanade sa obáva katastrofy: Bojujú s niekoľkými požiarmi! Desiatky trvajú ešte od roku 2023
Akcia Teplárne rozhorčila exministra Milana Krajniaka.
Foto
Akcia Teplárne rozhorčila exministra Milana Krajniaka: Vallo, prečo ste toto povolili v kostole?!
ilustračné foto
Rusko tvrdo útočilo na Kyjev a ďalšie oblasti: Požiar obytných budov! To nevyzerá dobre
Britský premiér Rishi Sunak a ruský prezident Vladimir Putin.
Vážne slová britského premiéra: Ohrozená BEZPEČNOSŤ v Európe?! Putin sa podľa neho nezastaví
KĽDR počas cvičenia, na ktoré dohliadal Kim Čong-un.
Foto
Desivé správy z KĽDR: Prípravy na jadrový protiútok?! Prejde vám mráz po chrbte, čo sa tam deje
Kysučan Tomáš opísal boj o život s rozzúrenou medvedicou.
Foto
Brutálny útok medvedice! Kysučan Tomáš opísal desivé minúty: Čo mu zachránilo život?
Dcéra mala s otcom vrúcny vzťah
Foto
Dcéra Laufera († 84): Prečo k otcovi nikoho nepustila?! Kým ležal v umelom spánku, mala ho izolovať