Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.11.2010 11:14

Nový Čas vám prináša Stalina a oscarový film Skrotená hora


Profesionálové 11

Útok na CI5
Na někoho číhá bomba... Zabiják má plné ruce práce a jako své oběti si vybírá členy CI5, pro něž chystá brutálně nečekanou smrt. Bodie a Doyle rozjedou rychlou akci, protože vědí, že mohou být další na řadě.

Arabská mozaika
Jako zloděj v noci... Obyčejná vloupačka se stává pro zloděje noční můrou ve chvíli, kdy náhodou odhalí pašeráky drog. Při vyšetřování CI5 zjistí, že v ohrožení není pouze život samotného zloděje.

V predaji od pondelka 15. novembra


Potkan 007

Svein a jeho potkan Halvorsen jsou nejlepší přátelé. Okolí však pro ně nemá pochopení. Svein se ale nevzdává a je rozhodnut ukázat všem, jak jsou potkani úžasní! Hřejivé a zábavné dobrodružství o tom přesvědčí i vás.

V predaji od pondelka 15. novembra


Malí lietajúci medvedíci 4

Budeme vám vyprávět příběhy o dovádivých kamarádech, malých létajících medvídcích, kterým moudře vládne starý medvěd Platon. Všichni žijí v hlubokém lese, který se snaží bránit před škodolibou lasičkou Raubířem, jeho hloupým nohsledem Drmolou a dalšími výtečníky, jako například hadí holkou Šustou, kteří chtějí lesu škodit.

V predaji od utorka 16. novembra


Monkey Business - Peeing with the Proletariat

V predaji od utorka 16. novembra


Stalin

Josif Vissarionovič Stalin byl jedním z nejkrutějších diktátorů v celých lidských dějinách. Jeho pohřbu 9. března 1953 se zúčastnilo 5 milionů lidí. Pohřeb hodný Boha pro jednoho z největších zločinců dějin. Během své třicetileté hrůzovlády způsobil samozvaný „Otec národů” smrt 20 milionů lidí. Jak se z ušlechtilého cíle jednoty a rovnosti stane zvrácená noční můra?

V predaji od stredy 17. novembra


Extralarge: Jo-jo

Odešel od policie, aby mohl být svým vlastním pánem. Teď však má pocit, že maká 25 hodin denně a že jeho práce nikdy nekončí. Zlí jazykové tvrdí, že když zločinec na něho vytáhne zbraň, jedná vlastně v celkem omluvitelné sebeobraně. Ačkoli tvář je prvotním důkazem identity, jeho protivníci ze soubojů s ním často odcházejí změněni k nepoznání. Takový je Jack Costello, soukromý detektiv mimořádných kvalit a ještě mimořádnějších rozměrů. Protože mu sudičky do vínku daly velikost XXL, nebojí se nikoho a ničeho.

V predaji od štvrtka 18. novembra


Skrotená hora

Milostný príbeh dvoch mladých kovbojov (Heath Ledger a Jake Gyllenhaal), ktorí sa spoznali v lete v roku 1963, keď pracovali na hore Brokeback. Na konci leta ich práca končí a každý ide svojou cestou. Po štyroch rokoch prídu na to, že uplynulá doba na sile ich citu nič nezmenila. Zisťujú, že najdôležitejšia v ich živote je sila priateľstva, lásky a dôvery. Film bol ocenený 3 Oscarmi v kategóriách: najlepšia réžia (Ang Lee), najlepší adaptovaný scenár a najlepšia hudba.

V predaji od piatku 19. novembra


Znova u Spejbla a Hurvínka 2

Příběhy Spejbla a Hurvínka znají děti skoro na celém světě. Veselé příběhy taťuldy Spejbla, který všechno zná a umí, ale nikdy jeho počínání nekončí bez komplikací. Jeho „vzorného“ synka Hurvínka, kamarádky Máničky a její bábinky – paní Kateřiny a chlupatého psa Žeryka.

V predaji od piatku 19. novembra

Nemocnica na okraji mesta po 20 rokoch - 4

10. Synovia
Privatizácia nemocnice sa nevyvíja práve ideálne, v nemocnici je množstvo drobných aj väčších problémov, ktoré Blažejovi na pokoji nepridajú.

11. Zaťaté zuby
S privatizáciou nemocnice to vyzerá zle. Riaditeľ Cvach sa rýchlo sťahuje do úzadia a všetky oči sa s očakávaním upierajú na Blažeja. Ten je pracovnými starosťami natoľko pohltený, že nemá čas ani na svoju milenku, ani na svoju ženu, ktorá je vážne chorá.

12. Diagnóza
Privatizácia nemocnice sa komplikuje a riadenie nemocnice zostáva nakoniec na primárovi Blažejovi. Ružový sen Alžbety sa rýchlo rozplynul. Po automobilovej nehode, pri ktorej je Pavlínka zranená, sa Alžbeta vzchopí a úspešne dokončí za nerozhodného doktora Klobúka operáciu Pavlínkinej zlomenej ruky.

13. Sľub
Komplikovaná operácia Iny Blažejovej nakoniec dobre dopadne. Blažej sa zmieri s tým, že jeho kariéra operatéra končí a rozhodne sa vynaložiť všetky sily, aby ako riaditeľ vyviedol nemocnicu z krízy po nevydarenej privatizácii.

V predaji od soboty 20. novembra

DNES SI KÚPIM DVD!

Chcete vedieť čo vás čaká budúci filmový týždeň?

Pošlite SMS v tvare DVD na číslo 7608 a predplaťte si DVD novinky Nového Času do mobilu. Na stiahnutie aplikácie je nutné mať aktívny WAP. Cena SMS je 18 Sk/0,597 € za týždenný prehľad.

DVD zakúpite na bežných predajných miestach periodickej tlače na území SR. DVD sú v predaji len obmedzenú dobu a nie je možné zakúpiť si ich dodatočne. Prehľad DVD, ktoré si budete môcť kúpiť na budúci týždeň, nájdete v NČ Nedeľa.

Infolinka: 02/582 27 414 • E-mail: dvd@novycas.sk

OBJEDNAJTE SI DVD CEZ SMS Z POHODLIA VÁŠHO DOMOVA!

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Los Angeles, United States - December 18, 2013: View of Hollywood Boulevard at sunset. In 1958, the Walk of Fame was created on this street as a tribute to artists working in the entertainment industry.
Mesto anjelov si pripomenulo genocídu, pri ktorej zomreli milióny: Aké slová zazneli z Bieleho domu?
Manželka Majka stála pri Dušanovi († 81) desiatky rokov.šťastní už 55 rokov.
Foto
Zdrvená manželka speváka Grúňa († 81) Mária o jeho poslednej rozlúčke: Prečo sa neprihovorí láske do neba?
Na snímke zľava Štefan Kuffa, Filip Kuffa a Gregor Kuffa.
Súdny proces s Kuffovcami: Podvody s pôdou a útoky na farmárov?! Vypovedala ďalšia svedkyňa
David a Ján (v strede) sú tímu špecialistov nesmierne vďační za pomoc.
FotoVáš Tip
Novinka v Rooseveltovej nemocnici: Pacientom vyrobia novú čeľusť i zuby! Komu už dali lekári novú tvár?
Ruský prezident Vladimir Putin.
Zvládne Putin financovať vojnu? Ruská ekonomika však čelí ďalšej závažnej otázke
Ilustračné foto
Prichádza ZVRAT v počasí: Teploty sa prudko zmenia! Čo nás čaká cez víkend?
Na prelomenie zákona potrebujú aj hlasy opozície.
Toľkoto majú poslanci zarábať v roku 2024: Z tej sumy spadnete na zadok
People Queue for a Night Show at The Moulin Rouge. Paris, France
VIDEO Svetoznámy kabaret prišiel o svoj poznávací znak: Toto mohlo dopadnúť veľmi zle!
ilustračné foto
Americká loď zaznamenala ďalší zostrel: Zabránili zákernému útoku?
Dentist and patient at medical center. Doctor treats a mature man teeth with dental drill. Orthodontist and prosthetics appointment. Hygiene and teeth healthy.
Nočná mora každého pacienta: Chirurg mu natlačil zubný implantát až do... To snáď nie!
Šimkovičová nakoniec presadila svoj zákon a Machaj tak príde o funkciu.
Foto
Vláda zrušila RTVS: Čo sa bude diať po schválení zákona v NR SR! Odborníčka tvrdí, že to bude stáť veľa
Bratislavské módne dni. Na snímke Martina Zábranská.
Foto
Maca Zábranská opäť pod paľbou kritiky: Drsný odkaz pre herečku! To myslia vážne?